Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN YVES LAROCK - RISE UP

Tudor Chirilă a fost implicat într-o altercaţie în Capitală! "Nu m-am putut stăpâni şi i-am tras două palme"

tudor-chirila

Tudor Chirilă a avut o postare pe Facebook în care a explicat ce s-a întâmplat miercuri dimineață când a avut o altercație cu un bărbat care l-a jignit pe tatăl lui Tudor, regretatul jurnalist sportiv și scriitor Ioan Chirilă. Solistul trupie Vama a spus că îi pare rău că a reacționat în acest fel și că a greșit. Tudor a povestit cum, pe când se afla împreună cu fratele lui în faţa unui local unde obişnuieşte să îşi bea cafeaua, a fost abordat de  „un individ pe care îl cunosc din cartier”, care avea trei câini după el. Din spusele lui Chirilă, omul îi este mai mult necunoscut. Acesta din urmă s-a oprit şi l-a întrebat direct de care parte este, ce ideologii are. Mai mult, la un moment dat a spus despre tatăl său că este un securist. 

Iată postarea intergrală a lui Tudor Chirilă după incidentul de miercuri dimineață. 

"Tonul un pic agresiv şi un zâmbet metalic pe faţă. Bună ziua, îi spun, înainte de toate. Se conformează, apoi reia chestionarul, care e treaba cu ideologiile, îi spun că nu mai cred în ideologii, răspunde că nu se poate aşa ceva, ce sunt, progresist, gender free? Debitul începe să crească, îl întreb dacă nu i se pare că e cam agresiv, îmi răspunde că e, pentru că eu fac mult rău şi prostesc multă lume şi debitul creşte. De aici eu nu mai pot reproduce decât frânturi de cuvinte, i-am zis să-şi plimbe câinii, a început să înjure şi să-mi spună că taică-miu a fost un securist, că aşa sunt şi eu. Parcă asistam la o sumă de mesaje de pe Facebook reproduse live în faţa mea. Printre înjurături mi-am adus aminte că omul mă mai abordase nervos în perioada referendumului, apostrofându-mă tot ca militant gay sau mai ştiu eu ce. Atunci n-am răspuns. Acum însă injuriile şi minciunile la adresa lui taică-miu au pus capac, nu m-am mai putut stăpâni şi i-am tras două palme. Am avut sentimentul că le aştepta (nu pare genul de om care să stea să fie pălmuit) şi chiar l-au bucurat pentru după aceea a continuat să fie agresiv. Am devenit şi împuţit, jegos, nespălat, o scursură, mă trag din securişti, alte înjurături nedemne de a fi reproduse. Mi-a promis că merge la IML să-şi scoată certificat, i-am răspuns că ar trebui să se dea cu capul de mulţi pereţi sau să se lovească singur ca să poată obţine măcar o oră. M-a înjurat ca la uşa cortului, apoi l-am lăsat acolo aşteptând poliţia care cred că a şi sosit”.

tudor-ioan-chirila

Tudor Chirilă alături de tatăl său, Ioan Chirilă

"Prima lecţie pe care am învăţat-o din chestia asta este că trebuie să mai lucrez un pic cu mine ca să fac faţă acestui gen de conflicte/ provocări (pe Facebook e mai simplu, deşi nu e o bucurie), adică să rămân calm în timp ce sunt terfelit. De data asta nu m-am putut controla şi am pălmuit un om, iar lucrul ăsta nu i-a făcut dreptate nici lui taică-miu, nici mie. În ochii individului, el rămâne un securist, iar eu rămân cu toate invectivele care au urmat şi care cred că vor continua mult timp în mintea lui. În afara faptului că m-am simţit de c***t după ce l-am zgâlţâit un pic a trebuit să asist la o şi mai mare avalanşă de mizerii. Prin urmare, am greşit pe toate planurile: că am răspuns în prima fază, că am intrat în dialog cu unul care lătra la mine mai tare decât câinii lui, că mi-am pierdut cumpătul şi am răspuns cu o palmă, că am răspuns şi eu înjurăturilor lui (devenise de Stan şi Bran la un moment dat). La scară mică am demonstrat, dacă mai era nevoie, că rezolvarea conflictelor în afara dialogului nu duce la nimic. Indiferent că am fost provocat cu un atac mizerabil la memoria tatălui meu care nu se mai poate apăra. Din păcate, nici eu n-am putut s-o fac".

"Astăzi, văd lipsa mea de control şi din perspectiva scindării la care a ajuns societatea noastră încât pare că singurul mod în care mai putem să nu fim de acord este să dezlănţuim invective, jigniri şi minciuni în faţa unui om pe care nici nu ne-am propus să-l ascultăm. Cum am ajuns aici?", a scris Tudor Chirilă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bărbatul care a sesizat conflictul la Poliție a refuzat sprijinul echipajului medical. Acesta nu a depus plângere împotriva lui Tudor Chirilă. 

Top citite
01 Tudor Chirilă
Tudor Chirilă a inflamat spiritele pe Facebook, după ce a spus că e lipsă de educație să fie pozat fără acordul lui: "Nu este moral"
02 Tudor Chirilă
Tudor Chirilă a trecut printr-o operație în Germania, dar vrea să urce pe scenă luna viitoare: "Sunt în proces de recuperare vocală"
03 VAMA
Tudor Chirilă, la Dimineața Blană: VAMA deschide VAMA, pe 23 și 23 aprilie
04 partyvama
Vama Veche organizează o petrecere de absolvire online, pentru elevi şi studenţi
05 tudor_chirila_header
Tudor Chirilă, jignit și amenințat cu bătaia de un angajat al Primăriei București: "Tu ești cretin? Marş din faţa mea"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
tudor_chirila_header
Tudor Chirilă povestește în lacrimi cum a trăit protestul violent din Piața Victoriei | VIDEO

Tudor Chirilă a publicat vineri seara, după protestul din Piața Victoriei, un videoclip pe Facebook în care cere explicații ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru modul în care jandarmii „au reprimat protestele”.

vocea-romaniei-header
A fost anunţat şi al treilea antrenor din noul sezon "Vocea României"

După Irina Rimes şi Tudor Chirilă, producătorii show-ului Vocea României au anunţat numele şi celui de-al treilea antrenor care va apărea în următorul sezon.

vocea-romaniei-scaune
A fost anunţat al doilea jurat al noului sezon Vocea României! Cine i se alătură Irinei Rimes

După ce acum câteva zile au lansat mai multe teasere cu noul jurat al show-ului Vocea României, producătorii au anunţat oficial cine va fi antrenor şi în noul sezon.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani
Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a adus
Ion Țiriac și-a adus "Perla Coroanei" în țară: "E ceva unic!" Primele imagini și cât a plătit omul de afaceri
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală