Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT KYGO - WHATEVER

Tudor Chirilă, la Dimineața Blană: VAMA deschide VAMA, pe 23 și 23 aprilie

VAMA

Tudor Chirilă ne-a dat marea veste: VAMA deschide VAMA anul ăsta, pe 23 și 24 aprilie. 

VAMA va cânta la apus și la răsărit, în aceste zile, iar totul va fi difuzat în streaming live. Afli totul despre concertul la care ne-am dori să ajungem toți, chiar aici

În plus, Tudor ne-a zis mai multe și despre cea mai nouă piesă, Fuli Bon Bon

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 Tudor Chirilă
Tudor Chirilă a inflamat spiritele pe Facebook, după ce a spus că e lipsă de educație să fie pozat fără acordul lui: "Nu este moral"
02 Tudor Chirilă
Tudor Chirilă a trecut printr-o operație în Germania, dar vrea să urce pe scenă luna viitoare: "Sunt în proces de recuperare vocală"
03 mira
Cu ce neplăceri se confruntă Mira de când s-a mutat la casă: "A intrat un nene peste mine, eu stăteam lejer, într-o pijămăluță"
04 elena gheorghe
Are 36 de ani, doi copii și o siluetă de puștoaică. Elena Gheorghe pare la vârsta adolescenței când îmbracă rochii scurte
05 elena gheorghe
Ce spune Elena Gheorghe despre prestația lui WRS la Eurovision 2022 și despre câștigătorii din Ucraina: "Nu se mai ține cont de muzică"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alexandra stan
Ce spune Alexandra Stan despre ținuta controversată purtată la lansarea noului album: "Zici că eram la un concurs de cabaret"

Invitată la "Dimineața Blană" de la PROFM, Alexandra Stan a vorbit cu sinceritate despre mai multe lucruri din viața sa, inclusiv despre complexe, dar și despre vestimentația controversată pe care a purtat-o la lansarea celui mai nou album al ei, "Rainbows".

alexandra stan
Alexandra Stan, despre experiența de a le cânta bogaților lumii, într-o pădure și pe un iaht în Seychelles: "Era ca o fortăreață"

Invitată la "Dimineața Blană", Alexandra Stan le-a povestit ascultătorilor PROFM cum succesul internațional a dus-o în locuri atipice, pentru a le cânta unora dintre cei mai bogați oameni ai planetei. Unul dintre cei care au cerut un concert privat a fost chiar patronul echipei de fotbal Șahtior Donețk, Rinat Ahmetov, care a adus mai mulți artiști din România care să-i cânte lui și altor trei invitați, chiar în livingul uneia dintre multele lui proprietăți.

crbl
CRBL și familia lui se gândesc să se întoarcă în România, după aproape doi ani în Spania: "Ne e greu să facem pasul ăsta, dar ne e dor"

În 2020, CRBL, soția lui, Elena, și fiica lor, Alesia, au lăsat România pentru Spania. S-au mutat într-o zonă însorită, unde s-au adaptat foarte bine. Alesia a fost înscrisă la o școală britanică, unde și-a perfecționat limba engleză și unde și-a făcut prieteni. Deși le place foarte mult acolo, cei trei au început să se gândească serios să se întoarcă acasă. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani