Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT PAX - VARA IN CARE M-AI GASIT

Alexandra Stan, despre experiența de a le cânta bogaților lumii, într-o pădure și pe un iaht în Seychelles: "Era ca o fortăreață"

alexandra stan
Alexandra Stan / Foto: Instagram

Invitată la "Dimineața Blană", Alexandra Stan le-a povestit ascultătorilor PROFM cum succesul internațional a dus-o în locuri atipice, pentru a le cânta unora dintre cei mai bogați oameni ai planetei. Unul dintre cei care au cerut un concert privat a fost chiar patronul echipei de fotbal Șahtior Donețk, Rinat Ahmetov, care a adus mai mulți artiști din România care să-i cânte lui și altor trei invitați, chiar în livingul uneia dintre multele lui proprietăți.

Cu sinceritate, Alexandra a vorbit despre experiențele cu adevărat deosebite. "Nu știam cine e. Era o agenție din Odesa și ne-a spus doar că e un client foarte bogat. Am mers într-o pădure privată, era ca o fortăreață, era o securitate mai mare decât în orice aeroport, 60-70 de bodyguarzi, nu am avut voie cu telefoane, ne-au controlat, am intrat și el era la masă cu încă un domn, cu scenă în living. Au respectat tot protocolul. Erau ei doi și două femei, am cântat piesele de mai multe ori. Acum vreo doi-trei ani s-a întâmplat asta", a povestit artista despre întâlnirea cu Ahmetov.

alexandra stan profm

Alexandra Stan a fost invitată la Dimineața Blană. / Foto: PROFM

Citește și: Alexandra Stan, într-o rochie super scurtă și transparentă. Artista i-a impresionat pe fani: ”Arăți incredibil!”

Dar aceasta nu a fost singura întâmplare de acest gen, căci Alexandra a zburat chiar și în Seychelles pentru a cânta pe iahtul unui alt om extrem de bogat.

"Am mai fost la un rus care își luase un iaht cu vreo cinci etaje, de peste 100 de milioane de euro. Era prima oară când făcea turul lumii cu iahtul. Era cel mai luxos loc pe care l-am văzut. În Seychelles am fost. Era el cu familia lui, plus un staff de vreo 40-50 de oameni. Am stat pe iaht doar cât am cântat, dar am avut hotel trei nopți pe insulă. Le-am dus pălincă de acasă, în sticlă de plastic, ei au pus-o într-una de cristal. A fost drăguț", a relatat solista, în direct, întâmplarea care unora li s-ar putea părea de-a dreptul fantastică.

Citește și: EXCLUSIV Alexandra Stan, la #searadupa7: Eu nu pot să-i port pică lui Măruță, a fost singurul om din presă care a venit la spital

Galerie foto

Foto: Instagram

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 alexandra stan
Alexandra Stan, imagini virale alături de iubitul ei, milionarul Darcy Troch. Cei doi nu-și mai ascund relația
02 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
03 alexandra stan
Alexandra Stan, îndrăgostită lulea de un tânăr belgian. Cine e și cum arată noul iubit afacerist al solistei
04 dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!
05 alexandra stan (9)
După un mariaj încheiat rapid, Alexandra Stan nu se grăbește să-și facă iubit: "Mulți mă văd ca pe un trofeu"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alexandra stan
S-a asigurat că toate privirile sunt la ea. Alexandra Stan a făcut furori într-o rochie transparentă chiar din prima zi a anului

Alexandra Stan a intrat în forță în noul an. Solista nu a urcat pe scenă, ci a preferat să nu-și ia niciun angajament profesional. S-a distrat, în schimb, cu prietenii. Au ales un club din București, unde s-au bucurat de atmosferă, au dansat și s-au distrat până în zori.

more than 100
More Then 100 - Cele mai bune piese din 2023 la PROFM

Ai auzit maratonul de hituri la finalul anului 2023. Aici gasesti lista completa cu cele mai bune piese din 2023! 

Alexandra Stan
Alexandra Stan, într-o rochie super mulată și generos decupată în zona abdomenului. Solista s-a răsfățat în Doha înainte de Crăciun

Înainte de sărbători, Alexandra Stan a plecat să se relaxeze câteva zile în Doha. Pentru că vremea călduroasă de acolo îi permite, blonda a făcut paradă de ținute care au lăsat la vedere multă piele.

WTFun
DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Carlas Dreams Nicole Cherry
Carla's Dreams și Nicole Cherry au jucat „Câte știi în 20 de secunde" la „What The Fun”.

Pe Carla's Dreams l-au încurcat articolele de bricolaj: „Eu nu știu ce înseamnă ...”

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate!" VIDEO Val de reacții controversate, după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate!" VIDEO Val de reacții controversate, după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Radu Jude critică premiile Oscar: „Chiar nu cred că au vreo legătură cu cinematografia. Sunt un spectacol ieftin!”
Radu Jude critică premiile Oscar: „Chiar nu cred că au vreo legătură cu cinematografia. Sunt un spectacol ieftin!”

Radu Jude critică premiile Oscar: „Chiar nu cred că au vreo legătură cu cinematografia. Sunt un spectacol ieftin!”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani