Bucuresti | 102,8FM LIL NAS X - MONTERO

Ce spune Elena Gheorghe despre prestația lui WRS la Eurovision 2022 și despre câștigătorii din Ucraina: "Nu se mai ține cont de muzică"

elena gheorghe
Elena Gheorghe / Foto: Instagram

Veterană pe scena muzicală românească și fostă reprezentantă a țării la Eurovision, în 2009, Elena Gheorghe a fost prezentă joi, 19 mai, în studioul PROFM, la "Dimineața Blană". A încins atmosfera cu ritmurile energice ale melodiilor aromânești și le-a povestit lui Veve și Coțofană despre câteva evenimente mai altfel la care a cântat, dar și despre cum i s-a părut că s-a descurcat WRS la Eurovision 2022.

elena gheorghe profm

Elena Gheorghe, apariție superbă la Dimineața Blană, la PROFM. / Foto: PROFM

Elena a urmărit Concursul cântecului european și a rămas cu o impresie foarte bună în legătură cu felul în care s-a prezentat România. Tocmai de aceea, se aștepta ca WRS și echipa lui să se claseze mai sus în clasament. Totodată, artista s-a arătat dezamăgită de faptul că, spune ea, nu muzica a primat la ediția de anul acesta și că Ucraina ar fi trebuit să primească un premiu simbolic, nu neapărat marele trofeu al competiției.

Citește și: Elena Gheorghe, în cea mai HOT ipostază în care s-a lăsat pozată. Cum a reacționat mama ei când a văzut-o în rochia scurtă și decupată

elena gheorghe eurovision 2009

Elena Gheorghe a reprezentat România la Eurovision 2009. / Foto: Profimedia

"Mi-a plăcut foarte mult WRS, cum ne-a reprezentat, dans, show, piesă și prestație, tot mi-a plăcut. Bineînțeles că mă așteptam la mai mult, cu toții ne așteptam la mai mult. Nu s-a mai întâmplat de mult timp ca oamenii să reacționeze extraordinar, iar la final a fost delir. Mi-a plăcut foarte mult ce a făcut România anul acesta, îi felicit din suflet. Știu ce înseamnă muncă, știu ce înseamnă turneu de promovare în atâtea țări. Te pregătești intens luni întregi pentru două minute și jumătate-trei. E o responsabilitate foarte mare. Reprezinți o țară, nu te duci doar tu ca artist", a spus Elena Gheorghe la PROFM despre prestația României la Eurovision 2022.

wrs eurovision 2022

WRS a adus ritmurile piesei "Llamame pe scena Eurovision 2022 din Torino. / Foto: Profimedia

În legătură cu desemnarea câștigătorului de anul acesta, solista de 36 de ani a declarat: "Aș fi ales Marea Britanie sau Suedia, dar așa cum în unii ani nu s-a văzut treaba asta, acum s-a dat totul pe față. Nu se mai ține cont de muzică. Ar fi trebuit să se puncteze treaba asta. Desigur că sunt alături de Ucraina și am ajutat și ajut în continuare, dar cred că ar fi fost bine să le fi dat un extra premiu. Ca piesă, cel mai mult mi-a plăcut Suedia".

kalush orchestra

Kalush Orchestra a câștigat Eurovision 2022. Solistul trupei ucrainene a plecat deja pe front. / Foto: Profimedia

Citește și: Elena Gheorghe și-a afișat silueta de puștoaică, în costum de baie, la munte: “-2 grade, coafura rezistă”

Galerie foto

Foto: Instagram, PROFM

 

Top citite
01 tonight
Marc Rayen, DJ-ul PROFM, piesă nouă în colaborare cu Danny Burg și Soundland
02 elena gheorghe (1)
Se apropie de 40 de ani, dar arată ca la 20. Elena Gheorghe, naturală și superbă în costum de baie, pe plajele din Spania
03 WhatsApp Image 2024-05-30 at 18.16.12
The only way is up! Aproape 2 milioane de ascultători la nivel național pentru posturile Digi FM, PRO FM, Dance FM și Digi24 FM
04 Elena Gheorghe/ Foto: Instagram
Elena Gheorghe a slăbit 4 kilograme pentru spectacolul de la Sala Palatului. Artista are acum greutatea pe care o avea în liceu
05 stire PROFM lisabona
FOLLOW PROFM te duce la cele mai tari concerte vara asta! Prima locație: LISABONA!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel
Elena Gheorghe, dezvăluiri din relația cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie: „Sunt lucruri care contează mai mult decât vacanțele”

Elena Gheorghe este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, dar aceasta nu se mândrește doar cu o carieră de succes, ci și cu o familie frumoasă.

A7301725 - Copy
PROFM SuperGirl 2024: cel mai tare concert cadou pentru super fete!

PROFM SuperGirl 2024

Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție incendiară, joi, 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Super concertul deschide oficial noul sezon, cu artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show epic, cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere