Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE PEGGY GOU - NANANA (PROFM EDIT)

2690 articole scrise de lucian.rudi

andra zâmbet Instagram

Andra a vorbit în premieră despre operațiile estetice. Adevărul despre micile ajustări

S-a spus deseori că după cele două nașteri, Andra ar fi apelat la medicii esteticieni pentru a reveni la formele de dinainte. Andra a vorbit în premieră despre operațiile estetice și a spus adevărul despre micile ajustări.

Justin Bieber și Hailey Baldwin, Los Angeles

Hailey Baldwin este însărcinată? Justin Bieber a anunțat că vrea să devină tată

Justin Bieber trece printr-o perioadă mai dificilă din cauza depresiei cu care se luptă în ultimele luni. Artistul a revenit cu o postare pe Instagram pentru urmăritorii săi în care i-a anunțat că renunță momentan la muzică și se concentrează pe familie. Mai mult, a spus că vrea să devină tată. Acum, mulți se întreabă dacă soția sa Hailey Baldwin este însărcinată.

hailie scott bikini hawaii

Hailie, fiica lui Eminem, arată spectaculos după ce s-a apucat de sală. Și-a arătat "pătrățelele" de pe abdomen

Hailie, fiica lui Eminem, și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu câteva fotografii din vacanța în Hawaii. Cu această ocazie, Hailie și-a arătat corpul lucrat la sală. Mulți dintre cei care o urmăresc pe Instagram au spus că arată spectaculos.

connect-r vacanta zanzibar

Connect-R a vorbit despre relația cu Misha după ce au fost împreună în vacanță în Zanzibar

Connect-R și Misha au divorțat în 2017, dar au anunțat acest lucru abia în 2018. Chiar dacă s-au despărțit, au rămas în relații foarte bune și au decis să aibă grijă împreună de fetița lor Maya. Recent, ei au fost alături de prieteni și familie într-o vacanță în Zanzibar. La întoarcere, Connect-R a vorbit despre relația cu Misha, după ce s-a tot vorbit că între ei ar putea exista o împăcare.

Jennifer Lopez în ținută Styland

Jennifer Lopez a purtat o ținută creată de un designer român pentru o ședință foto plină de stil

Proaspăt cerută de soție, Jennifer Lopez a realizat o ședință foto plină de stil alături de viitorul ei soț, Alex Rodriguez. Artista a ales o ținută creată de un designer român, care i-a pus în valoare corpul lucrat la sală.

cleopatra stratan la Dimineața Blană

Cleopatra Stratan a vorbit de primul sărut! Iată ce a dezvăluit la Dimineața Blană | VIDEO

Cleopatra Stratan a venit la Dimineața Blană unde și-a prezentat noul single "Pupă-mă". Matinalii ProFM au întrebat-o dacă piesa are legătură cu experiențele personale și dacă se referă la primul ei sărut? Cleopatra Stratan le-a dat un răspuns surprinzător.

Misha în costum de baie la piscină în Zanzibar

Misha a încins Instagramul cu fotografiile în costum de baie din vacanța în Zanzibar. Iată cu cine s-a distrat

Deși au divorțat acum doi ani, Misha și Connect-R au în continuare o relație foarte bună. Cei doi au decis să aibă grijă împreună de fetița lor Maya pentru a nu simți că ei s-au despărțit. Misha, Connect-R și Maya au fost recent într-o vacanță exotică în Zanzibar. Misha a postat câteva fotografii în costum de baie cu care a încins Instagramul.

Lady Gaga pe scenă la The Daily Front Row Fashion LA Awards 2019

După ce a rupt logodna de Christian Carino, Lady Gaga ar avea o relație cu actorul Jeremy Renner

După ce s-a spus că Lady Gaga ar avea o idilă cu Bradley Cooper, partenerul ei din filmul "A Star is born", acum presa americană susține că noul iubit al artistei ar fi Jeremy Renner. Actorul are două nominalizări la premiile Oscar, în 2008 pentru filmul "The Hirt Locker" și în 2010 pentru "The Town".

Mel B Geri Halliwell la Brit Awards

Mel B a dezvăluit că a avut o aventură cu Geri Halliwell, colega ei din Spice Girls

Mel B a făcut o dezvăluit în timpul filmărilor pentru show-ul TV „Piers Morgan's Life Stories“ că a avut o aventură cu Geri Halliwell, colega ei din trupa Spice Girls. Ea a spus că s-a întâmplat în anii '90, fără a oferi o dată precisă.