Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ROBIN SCHULZ - SPEECHLESS

Cleopatra Stratan a vorbit de primul sărut! Iată ce a dezvăluit la Dimineața Blană | VIDEO

cleopatra stratan la Dimineața Blană
Cleopatra Stratan a cântat noul single "Pupă-mă" la Dimineața Blană

Cleopatra Stratan a lansat pe 21 martie melodia "Pupă-mă", pe care a cântat-o în LIVE Session la ProFM. Realizatorii Dimineața Blană, Mădălina Petre, Sebastian Coțofană și Radu Țibulcă, au întrebat-o pe Cleopatra dacă titlul single-ului are legătură cu ea? Cântăreața a spus că până acum nu a avut niciun iubit și că nu s-a sărutat niciodată cu un băiat. 

Sebastian Coțofană, Mădălina Petre, Cleopatra Stratan, Radu Țibulcă Dimineața Blană

Sebastian Coțofană, Mădălina Petre, Cleopatra Stratan, Radu Țibulcă la Dimineața Blană, ProFM

Sebastian Coțofană: Te rog să ne spui care este povestea primului tău pupic cu un băiat?
Cleopatra Stratan: 
Nu l-am avut. Nu am avut un pupic cu un băiat. De ce să nu mă credeți, nu l-am avut pentru că mi se pare devreme. Nu am avut niciun iubit până acum. Eu în piesă nu am spus că m-am pupat cu un băiat, am spus pupă-mă! Și încă nu am făcut asta. Eu consider că toate se petrec la timpul lor, la momentul potrivit, așa că am toată viața înainte să fac toate astea. Eu sunt o fată cuminte.

Piesa "Pupă-mă" a fost compusă în studioul DeMoga Music

Cleopatra Stratan a vorbit și despre echipa cu care a lucrat la realizarea acestei piese. "Piesa este făcută în studiourile DeMoga Music de Marius Dia, Marius Moga și restul echipei. Sunt la o doua colaborare cu ei. Clipul l-am filmat în Valencia, Spania, și chiar ne-am distrat foarte bine la filmări."

cleopatra stratan dimineata blana

Cleopatra Stratan în studioul ProFM, la Dimineața Blană

După o pauză de câțiva ani, în 2018, Cleopatra Stratan a revenit în lumea muzicală cu single-ul "Te las cu inima", care are 43 de milioane de vizualizări pe YouTube. A urmat piesa "Adio", lansată la începutul anului 2019.

 

 

Top citite
01 cleopatra stratan
Cleopatra Stratan, apariție de divă, într-o rochie decoltată, cu crăpătură până la coapsă. Tânăra, ca desprinsă de la Hollywood
02 Edward Sanda și Cleopatra Stratan
Cleoaptra Stratan, mesaj emoționant pentru Edward Sanda, la împlinirea a patru ani de relație: „Tu ești fericirea mea”
03 cleopatra stratan (2)
Cleopatra Stratan, într-un sacou descheiat, care i-a lăsat sutienul la vedere. Solista de 21 de ani a pozat într-o ipostază îndrăzneață
04 Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan, super transformare, demnă de o divă. Fanii nu au fost la fel de încântați ca ea: "Machiajul ăsta strică tot"
05 cleopatra stratan si edward sanda
Cleoaptra Stratan și Edward Sanda, imagini inedite din vacanța în Maldive. Fanii au reacționat: ”Să fiți împreună o veșnicie!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
cleopatra stratan
Cleopatra Stratan, apariție ca la Hollywood la un eveniment monden. A surprins într-o rochie mulată, decoltată, cu crăpătură pe picior

Deși are doar 19 ani, Cleopatra Stratan este căsătorită de un an și s-a transformat într-o femeie sigură pe ea. La un eveniment monden de serile trecute, artista de peste Prut a avut o apariție care i-a făcut pe toți cei prezenți să întoarcă privirile spre ea. Elegantă, dar senzuală, Cleo a îmbrăcat o rochie care a pus-o frumos în evidență.

mira
Cu ce neplăceri se confruntă Mira de când s-a mutat la casă: "A intrat un nene peste mine, eu stăteam lejer, într-o pijămăluță"

Vineri, 27 mai, Mira și Juno au fost invitați la "Dimineața Blană" de la PROFM. Cei doi și-au prezentat noua piesă, "Toată noaptea", dar au dat și detalii din viața lor de zi cu zi. Mira a dezvăluit că, de curând, s-a mutat la casă, dar odată cu confortul a venit și o neplăcere pe care o experimentează în repetate rânduri. 

Cleopatra Stratan
Are doar 19 ani, dar e din ce în ce mai îndrăzneață. Cleopatra Stratan, electrizantă într-o fustă super scurtă

Cleopatra Stratan are doar 19 ani, însă reușește să întoarcă privirile celor din jur, întrucât e din ce în ce mai îndrăzneață în ceea ce privește vestimentația.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil