Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ZERB - MWAKI

2690 articole scrise de lucian.rudi

selena gomez instagram

Prima reacție a Selenei Gomez după ce Justin Bieber a spus că încă o iubește. Iată ce a postat Selena

Justin Bieber a surprins cu postarea de pe Instagram în care a scris că a iubit-o și încă o iubește pe Selena Gomez. După câteva zile de la acel moment, Selena a avut o primă reacție tot pe Instagram.

Jay Z alături de Nipsey Hussle

Rapperul Nipsey Hussle, nominalizat la premiile Grammy, a fost ucis în faţa magazinului său

Rapperul Ermias Davidson Ashedom, cunoscut ca Nipsey Hussle, a fost împuşcat mortal, duminică, 31 martie, în faţa magazinului pe care îl deţinea în Los Angeles. Polițiștii nu a reținut până la această oră niciun suspect, iar motivele crimei nu sunt cunoscute.

Christian Carino - Lady Gaga gala ELLE 2019

S-au aflat motivele pentru care Lady Gaga a rupt logodna de Christian Carino

La două luni după ce a rupt logodna de Christian Carino, s-au aflat motivele care au stat în spatele acestei decizii. De altfel, primele zvonuri au apărut după premiile Grammy când cei doi au fost destul de reci unul cu altul în timpul ceremoniei. Au urmat Globurile de Aur unde comportamentul lor a fost de-a dreptul ciudat.

jennifer-lopez-selfie-sala-instagram

Jennifer Lopez a exagerat cu Photoshop-ul. Comparație Instagram vs realitate

Jennifer Lopez se pregătește de nunta cu Alex Rodriguez, după ce a fost cerută de soție în luna martie. Cântăreața trage tare la sală pentru a arăta impecabil la importantul eveniment. Jennifer a devenit o împătimită a fitness-ului după ce l-a cunoscut pe Alex. Totuși, artista exagerează cu Photoshop-ul sau cu aplicațiile de retușare a fotografiilor. Dacă faci o comparație între imaginea de pe Instagram și cea din realitate observi mari diferențe.

Andrei Selaru Selly

Povestea lui Selly: de la prima cameră video primită cadou, la primul Youtuber din România cu 2 milioane de abonați

La cei 18 ani ai săi, Selly, cel mai urmărit vlogger din România, se declară un om fericit. A ajuns să fie urmărit de 2 milioane de abonați pe YouTube, are o gașcă de prieteni foarte buni, 5GANG, cu două show-uri la Arenele Romane (primul SOLD OUT, cel de-al doilea în curs de epuizare) și a devenit idolul unei generații. Însă cel mai important lucru pentru el este faptul că și-a împlinit visurile.

digi sport liga 1

Duminică, 31 martie, Digi Sport 1 transmite în direct, derby-ul FCSB - Universitatea Craiova, de la 20.30

Universitatea Craiova, partidă cu miză la titlu, disputată în etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. Tot în acest weekend, Digi Sport va difuza confruntarea dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu, sâmbătă, 30 martie, de la ora 21:30. Meciurile pot fi urmărite de abonații Digi | RCS & RDS și pe digisport.ro.

Facebook setări confidențialitate

Cum afli cine intră cel mai des pe profilul tău de Facebook. Iată cum poți verifica | Tutorial Video

Cu toții ne-am întrebat măcar o dată cine intră cel mai des pe profilul nostru de pe rețelele de socializare? Dacă știi un pic de programare este destul de simplu, dacă nu, atunci au făcut alții lucrul ăsta și te învață și pe tine cum să afli. Așadar, iată cum poți vedea pe Facebook care sunt cei care intră cel mai des pe profilul tău.

Jennifer Lopez sărut cu Lady Gaga la premiile Grammy

Lady Gaga le-a oferit o surpriză uriașă prietenilor ei cu ocazia aniversării a 33 de ani

Pe 28 martie, Lady Gaga a împlinit 33 de ani și le-a oferit o surpriză uriașă prietenilor apropiați. De obicei, este invers, prietenii și apropiații îți fac cadouri. Cântăreața și-a invitat familia și cei mai buni prieteni într-o vacanță în stațiunea Cabo San Lucas din Mexic.

Nicholas Cage la Hard Rock Hotel & Casino

Decizie de neînțeles luată de Nicholas Cage la patru zile după ce s-a căsătorit cu Erika Koike

Nicholas Cage a cerut anularea căsătoriei cu Erika Koike, la doar patru zile după ce au depus actele de mariaj. Cei doi s-au căsătorit pe 23 martie, dar pe 27 actorul a cerut desfacerea mariajului la o instanţă din Las Vegas.