Bucuresti | 102,8FM CYRIL - STUMBLININ

2690 articole scrise de lucian.rudi

christina ich instagram

Alexandru Pițurcă i-a dat o nouă șansă fostei iubite. Cum a fost surprins cu Cristina Ich

Alexandru Pițurcă, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, i-a dat o nouă șansă fostei sale iubite, după ce fostul fotbalist a văzut imaginile în care Christina Ich s-a sărutat cu fostul ei partener. Alex a spus că nu poate trece peste acel moment și că totul între ei s-a terminat.

antonia sexy instagram

Antonia, schimbare majoră de look. Fotografiile cu care a strâns zeci de mii de like-uri

Antonia s-a cam plictisit de imaginea ei și o bate gândul să-și facă o schimbare majoră de look. Mai precis, ar fi dispusă să renunțe la look-ul de brunetă și să opteze pentru blond. Înainte de această schimbare le-a cerut sfatul urmăritorilor săi de pe Instagram. A postat două fotografii cu care a adunat zeci de mii de like-uri.

justin bieber kanye west postare Instagram2

Justin Bieber i-a rugat pe apropiați să se roage pentru el. A vorbit despre boala de care suferă

Justin Bieber trece printr-o perioadă grea, marcată de depresie și anxietate. Cântărețul i-a rugat pe apropiați să se roage pentru el, într-un mesaj pe care l-a postat pe Instagram. Justin și-a amânat nunta cu Hailey Baldwin de două ori din cauza acestor probleme de sănătate.

Sebastian Coțofană Mădălina Petre Radu Țibulcă Dimineața Blană

Realizatorii de la Dimineața Blană te ajută cu sfaturi pentru a trăi 116 ani

S-a aflat care este cea mai vârstnică femeie din lume. Este vorba de o femeie din Japonia, Chiyo Miyako, care are 116 ani si 211 zile. Da, nu este greșeală. Pornind de la această știre, realizatorii de la Dimineața Blană au făcut o listă de lucruri pe care trebuie să le faci pentru a ajunge la această vârstă.

Celine Dion la gala premiilor  Billboard 2017

Celine Dion nu se mai oprește din slăbit. Artista este în pragul anorexiei

Fanii și apropiații lui Celine Dion sunt extrem de îngrijorați de starea de sănătate a cântăreței care în ultimele luni a slăbit foarte mult. Unii spun că este în pragul anorexiei, deși artista a declarat că este bine și sănătoasă.

Luke Perry la conferința Video Software Dealers Association

Primul mesaj al logodnicei lui Luke Perry după moartea actorului. Ce a spus despre relația cu acesta

La o săptămână de la moartea lui Luke Perry, starul din serialele Beverly Hills 90210 și Riverdale, logodnica lui a vorbit pentru prima dată de relația pe care o avea cu actorul. Wendy Bauer este terapeut specializat în terapie de cuplu şi familie şi avea o relaţie cu Luke Perry de mai bine de 11 ani.

jennifer lopez postare Instagram

Jennifer Lopez a fost cerută de soție de Alex Rodriguez. Cum arată enormul inelul primit de artistă

După trei mariaje eșuate, Jennifer Lopez mai încearcă o dată. Cântăreața a fost cerută de soție de fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez cu care are o relație de mai bine de doi ani. Jennifer Lopez și-a arătat enormul inel cu diamant primit de la Alex.

dee devlin iubita conor mcgregor

Ea este femeia care îi face toate poftele lui Conor McGregor. Luptătorul e îndrăgostit nebunește de ea

Conor McGregor este un luptator irlandez de arte marțiale mixte și pugilist profesionist care concurează în prezent în categoriile de greutatea pană și ușoară în UFC. În 2017, Conor s-a luptat cu Floyd Mayweather Jr. într-un meci de box desfășurat în Las Vegas, dar a pierdut. La multe dintre succesele sale din UFC a asistat și iubita lui Devin Lee, femeia cu care Conor are o relație din 2008.

vladimir furdik game of thrones

Cel mai "detestat" personaj din "Game of Thrones" vine la East European Comic Con de la Bucureşti

Fanii Game of Thrones se pot întâlni la București cu actorul care îl interpretează pe cel mai înspăimântător personaj din „Game of Thrones”, Night King. El va fi prezent în zilele de 25 şi 26 mai la East European Comic Con de la Bucureşti.