Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Celine Dion nu se mai oprește din slăbit. Artista este în pragul anorexiei

Celine Dion la gala premiilor  Billboard 2017

Celine Dion spune că decizia de a slăbi îi aparține și nu trebuie să dea socoteală nimănui pentru felul în care arată. Cântăreața a participat recent la prezentarea noii colecții a lui Giorgio Armani din cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Celine Dion la prezentarea Giorgio Armani Prive Spring Summer 2019

Celine Dion la prezentarea colecției Giorgio Armani Prive Haute Couture Spring Summer 2019 din cadrul Paris Fashion Week, 22 ianuarie 2019. Foto Guliver / Getty Images

Cu această ocazie s-a putut observa care este noua siluetă a cântăreței și cât de mult a slăbit în ultimele 4-5 luni. Celine a ajuns numai piele și os, iar apropiații ei sunt îngrijorați. Se tem ca Celine să nu sufere de anorexie sau bulimie. Cântăreața a infirmat aceste variante și a adăugat că dorește să fie lăsată în pace. Apropiații ei susțin că Celine Dion (50 de ani) a slăbit foarte mult pentru a fi pe placul iubitului ei, Pepe Munoz, fostul ei dansator. Artista a declarat la ieșirea de la o prezentare din cadrul Săptămânii Modei de la Paris, când a fost întrebată de ce a slăbit atât de mult, că este strict problema ei. "Dacă îmi place cum arăt? Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă deranjați. Dacă nu vă place cum arăt, lăsați-mă în pace."

Celine Dion la prezentarea colecției Giorgio Armani Prive - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring Summer 2019

Celine Dion la prezentarea colecției Giorgio Armani Prive Haute Couture Spring Summer 2019 din cadrul Paris Fashion Week, 22 ianuarie 2019. Foto Guliver / Getty Images

Celine Dion a venit la Săptămâna Modei de la Paris cu iubitul ei, dansatorul Pepe Munoz

Celine Dion a venit la Săptămâna Modei de la Paris alături de iubitul ei, dansatorul Pepe Munoz. Cei doi au început o relație la sfârșitul anului 2017. S-au certat în 2018, dar după câteva luni s-au împăcat. Cei doi s-au cunoscut în momentul când Celine Dion căuta dansatori pentru turneul ei european. Nu demult, Pepe dansa pe străzile din Madrid şi primea bani de la trecători. Povestea lor de dragoste a ieşit la iveală în momentul când au fost văzuţi împreună tot mai des. Pepe este cu 16 ani mai tânăr decât Celine Dion. 

Celine Dion și Pepe Munoz la prezentarea colecției Ronald van der Kemp

Celine Dion și Pepe Munoz la prezentarea colecției lui Ronald van der Kemp din cadrul Paris Haute Couture Fashion Week Spring/Summer 2019-2020, 23 ianuarie 2019. Foto Hepta

Celine Dion a fost căsătorită 22 de ani cu producătorul Rene Angelil

Artista a fost căsătorită 22 de ani cu producătorul Rene Angelil, pe care l-a cunoscut în 1980 când el avea 38, iar ea doar 12. Au început relaţia 7 ani mai târziu, iar în 1991 s-au logodit. Căsătoria a avut loc în 1994, la Notre-Dame Basilica din Montreal, Canada.  Din mariajul lor au rezultat trei copii: René-Charles Angelil (17 ani) şi gemenii Eddy şi Nelson de 8 ani. 

Celine Dion, luată prin surprindere! O fană beată a ajuns pe scenă şi a făcut gesturi obscene | VIDEO

Top citite
01 Céline Dion s’invite avec émotion et humour dans un spot publicitaire sportif
Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță
02 Celine Dion, la JO de la Paris 2024
Fanii lui Celine Dion, revoltați după ce s-a spus că a făcut playback la JO de la Paris: „De ce aveți nevoie să denigrați? E bolnavă!”
03 kelly celine
Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică
04 66th GRAMMY Awards - Arrivals
Kelly Clarkson a cântat piesa din „Titanic”, iar fanii au reacționat imediat: „Această interpretare l-ar fi putut salva pe Jack”
05 Celine Dion, la JO de la Paris 2024
"Prima medalie de aur e pentru Celine Dion". Momentul de la JO de la Paris, aclamat pe viu, "aplaudat" și pe internet
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Celine Dion
Celine Dion, incredibil de impresionată de cum au primit-o fanii în Paris. Imagini și amintiri care-i vor rămâne mereu în suflet

Celine Dion a făcut o adevărată baie de mulțime în Paris, unde a ajuns cu câteva zile înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, unde este așteptată să cânte.

"I Am: Celine Dion" New York Special Screening
Câți bani ar urma să primească Celine Dion pentru interpretarea de la JO 2024. Cântăreața nu a mai urcat pe scenă din martie 2020

Celine Dion ar urma să revină pe scenă la Jocurile Olimpice de la Paris, după o pauză de mai bine de patru ani. Ea ar urma să cânte o singură piesă, însă onorariul este uriaș, potrivit unor surse.

Celine Dion Leaves Her Hotel To Go To The Rehearsal For The 2024 Olympics Ceremony In Paris - 23 Jul 2024
Primele imagini cu Celine Dion la Paris. Artista ar putea cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Oimpice

Céline Dion se află la Paris, cu doar câteva zile înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, unde este aşteptată să concerteze, potrivit RTL, care confirmă o informaţie a BFMTV.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit