Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan DAVID GUETTA - I DONT WANNA WAIT

2690 articole scrise de lucian.rudi

mike ruga tatuaj viral

A mers să-și facă un tatuaj. Și-a luat iubita să-l susțină la salon, dar ce a urmat a devenit viral | VIDEO

Se spune că primul tatuaj e cel mai greu, asta pentru că pleci de acasă cu o mulțime de gânduri și întrebări. Printre cele mai frecvente este aceasta: o să mă doară? Un tip și-a luat iubita să-l susțină în momentul când se tatuează. Momentul când Mike Ruga este tatuat a devenit viral.

miley cyrus nunta liam hemsworth

Fotografii în premieră de la nunta secretă a lui Miley Cyrus cu Liam Hemsworth

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit în secret în luna decembrie a anului trecut. Cei doi au publicat doar câteva imagini de la eveniment. De Valentine's Day, Miley a postat pe Instagram fotografii în premieră de la nunta cu Liam, la care au participat doar membrii familiei și câțiva prieteni apropiați.

Dua Lipa premiile Grammy 2019

Dua Lipa a spus "Te iubesc" în limba română, iar momentul a devenit viral | VIDEO

Printre cei care au sărbătorit Valentine's Day s-a aflat și Dua Lipa. Mulți și-au amintit că artista a postat un video în care spune "Te iubesc" în mai multe limbi printre care și română. Clipul a fost postat pe rețelele de socializare și a devenit viral.

Christian Carino - Lady Gaga gala ELLE 2019

Lady Gaga a rupt logodna de Christian Carino? Ce spune despre relația cu Bradley Cooper

Inițial a părut ca un zvon, dar posibila despărțire a lui Lady Gaga de logodnicul său, Christian Carino capătă tot mai mult contur. Lady Gaga ar fi rupt logodna de Christian, iar multe dintre aparițiile din ultima vreme confirmă o astfel de variantă.

Frozen personaje

Frozen 2 | A fost anunțată oficial data premierei. Când ar putea fi văzut în România | VIDEO

Studioul Disney a făcut public primul trailer al filmului de animaţie "Frozen 2", la cinci ani de la succesul înregistrat cu prima parte. "Frozen 2" va avea premiera în Statele Unite pe 22 noiembrie 2019. Este de așteptat ca și în România filmul să poată fi văzut la aceeași dată, dar încă nu s-a stabilit oficial data premierei la noi în țară.

coțofană seredinschi țibulcă david enescu dimineața blană

Serendinschi a transformat hitul "Vals"al lui Smiley într-o variantă specială de Valentine's Day | VIDEO

De Valentine's Day, matinalii ProFM le-au pregătit o surpriză îndrăgostiților și nu numai. La Dimineața Blană a venit Seredinschi, care le-a făcut dedicații muzicale personalizate ascultătorilor ProFM. Pentru fiecare poveste de iubire, Seredinschi a avut o melodie cu versuri făcute pe loc, în direct. Așa a ajuns să cânte hitul "Vals" al lui Smiley pentru un cuplu din Ploiești.

Ariana Grande la petrecerea Republic Records

Ariana Grande și Kylie Jenner au pierdut peste noapte milioane de followers pe Instagram. Iată de ce

Mau multe celebrități s-au trezit peste noapte că au pierdut milioane de followers pe Instagram. Nu este din cauza unor postări nepotrivite sau a unor restricții impuse de Instagram, pur și simplu, este vorba de schimbările de algoritmi pe care le operează compania ce deține rețeaua de socializare. Este vorba de Facebook.

Cardi B la MTV Video Music Awards 2018

Cardi B și-a făcut un piercing într-o zonă sensibilă, iar rezultatul este spectaculos

Cardi B și-a dezactivat pentru câteva zile contul de Instagram, dar s-a întors pentru a-și promova noul single, care este o colaborare cu Bruno Mars. Imediat după ce a câștigat premiile Grammy pentru "cel mai bun album rap" și "cea mai bună interpretare rap", Cardi B a mers la un salon de tatuaje și piercing-uri din Los Angeles. Ea și-a făcut un piercing în buze, iar rezultatul este spectaculos.

kylie jenner valentine's day

Kylie Jenner a primit un cadou surpriză de Valentine's Day! Iată cum arată romantismul

Kylie Jenner a avut parte de o surpriză de Valentine's Day din partea iubitului ei, Travis Scott. Rapperul a dovedit că este un romantic și că știe s-o facă fericită pe Kylie. Travis a surprins-o pe partenera sa cu mai multe arcade din trandafiri în formă de inimă.