Bucuresti | 102,8FM ALAN WALKER - DIAMOND HEART

Fotografii în premieră de la nunta secretă a lui Miley Cyrus cu Liam Hemsworth

miley cyrus nunta liam hemsworth
Miley Cyrus, fotografie de la nunta cu Liam Hemsworth

De Valentine's Day, Miley Cyrus a arătat că este mai îndrăgostită ca niciodată. Declarațiile de iubire sunt pentru soțul ei, Liam Hemsworth. Cei doi s-au căsătorit în secret pe 23 decembrie 2018. La două luni de la acel eveniment, Miley a postat pe Instagram fotografii în premieră de la nunta lor. 

Miley Cyrus Liam Hemsworth nuntă

Miley Cyrus și Liam Hemsworth în timpul "Dansului Mirilor"

Printre instantanee se află și cele de la "dansul mirilor", dar și altele surprinse la petrecerea de nuntă. Cântăreața a scris la descrierea postării: "Mulțumesc că te-ai aplecat mereu să mă îmbrățișezi. Te iubesc Valentine!".

liam hemsworth miley cyrus nuntă

Liam Hemsworth și Miley Cyrus la nunta lor secretă

Liam nu prea s-a bucurat de Valentine's Day, chiar dacă Miley Cyrus i-a făcut declarații de dragoste. Actorul suferă de câteva zile din cauza pietrelor de la rinichi. 

liam hemsworth miley cyrus nuntă secretă

Liam Hemsworth alături de soția sa, Miley Cyrus, la nunta lor

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit pe proprietatea lor din Tennessee

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit într-o ceremonie intimă la proprietatea lor din Tennessee. Fanii au început să bănuiască că cântăreața și actorul au făcut schimb de jurăminte atunci când un clip de la eveniment circula pe rețelele de socializare.

miley cyrus buchet de nuntă

Miley Cyrus în rochie de mireasă creată special de Vivienne Westood pentru nunta cu Liam Hemsworth

În a doua zi de Crăciun, Miley a confirmat că ea și Liam s-au căsătorit după zece ani de relație. A postat fotografie cu ea în rochie de mireasă, creată de Vivienne Westwood.

Top citite
01 Miley Cyrus
Miley Cyrus, senzațională într-o rochie nude, decoltată și în față, și în spate, care i-a lăsat la vedere tatuajele
02 tish cyrus si dominic purcell
O nouă dramă în familia lui Miley Cyrus. Motivul pentru care mama artistei și cealaltă fiică a ei, Noah, nu și-ar mai vorbi
03 66th GRAMMY Awards - Show
Cel mai bine vândut single din 2023. Miley Cyrus a dat lovitura cu această piesă
04 Miley Cyrus
Miley Cyrus, superbă în revista Vogue, într-o rochie scurtă și decoltată și cu o atitudine de milioane: "E admirabil că ești tu însăți"
05 Miley Cyrus și Maxx Morando
Miley Cyrus, succes la premiile Grammy și împlinită în plan personal. Dezvăluiri despre relația cu Maxx Morando: „E foarte fericită”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Miley Cyrus
Miley Cyrus, festival de ținute provocatoare la Grammy 2024. Rochia transparentă din plasă și ace de siguranță, piesa de rezistență

Miley Cyrus a fost senzația de la premiile Grammy 2024. Artista de 31 de ani a primit primele două Grammy din carieră și a făcut atmosferă și pe covorul roșu, și în sală, și pe scenă. A avut patru ținute pregătite, una mai provocatoare ca cealaltă.

Taylor Swift
Câștigători premiile Grammy 2024. Taylor Swift a doborât recorduri, Miley Cyrus, premiată pentru prima dată

Cea de-a 66-a ediţie a galei Grammy Awards a avut loc duminică, la Los Angeles. Au fost decernate trofee la 94 de categorii, în două ceremonii separate. Taylor Swift a câştigat premiul pentru "Albumul anului" cu "Midnights", pentru a patra oară, un record. Artista deţine 13 premii Grammy.

Miley Cyrus steams up the screen as she goes topless in new music video for latest single – the breakup ballad Jaded.
Miley Cyrus, senzuală și provocatoare la petrecerea de ziua ei. Artista a împlinit 31 de ani

Miley Cyrus a împlinit vârsta de 31 de ani pe 23 noiembrie și a sărbătorit printr-o petrecere fastuoasă, unde a purtat o ținută impresionantă, senzuală și provocatoare.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil