Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA MAROON 5 - BEAUTIFUL MISTAKES

Zdob și Zdub au spus ce sfaturi ale trupei The Rolling Stones urmează pentru o longevitate în muzică

Roman Iagupov solist Zdob si Zdub
Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub la Dimineața Blană - ProFM

Zdob și Zdub au venit la Dimineața Blană cu noul single "India mă cheamă" pe care l-au cântat live la matinalul ProFM. Ca bonus au mai interpretat și piesa "Omul Liliac", apărută pe piață în octombrie 2018. Băieții au dezvăluit cum au ajuns să compună "India mă cheamă". Povestea piesei este suprinzătoare. Roman, Valeriu și Mihai au spus că ideea a plecat dintr-o joacă în studio, când chitaristul și-a adus aminte de un film indian care a rulat în perioada Uniunii Sovietice.

zdob si zdub dimineata blana

Zdob și Zdub la Dimineața Blană alături de Sebastian Coțofană și Radu Țibulcă

"Este o poveste de cușmă, aventurile căciulei de Cârlan. Despre cum a cutreierat cușma toată lumea." A fost începutul, asta pentru că și-au adus aminte cum era pe vremuri și la ce filme indiene se uitau. Roman, solistul Zdob și Zdub, face yoga de mulți ani, astfel, a devenit mai interesat de cultura, tradițiile și spiritualitatea civilizației indiene. 

Băieții de la Zdob și Zdub împlinesc în 2019 - 25 de ani de carieră muzicală. Da, și noi ne întrebăm când au trecut anii aștia. Parcă mai ieri fredonam "Țiganii și OZN", "DJ Vasile", "Zdubii bateți tare" sau "Videli Noch". Spun că nu vor să se oprească aici pentru că încă nu au lansat cel mai bun al carierei. Mai mult, încă mai au plăcerea de a compune și de susține cântări peste tot în lume. Au cântat în deschiderea concertelor din România ale unor trupe majore precum Red Hot Chili Peppers sau Linkin Park.

Zdop si zdup dimineata blana

Zdob și Zdub la Dimineața Blană alături de Sebastian Coțofană și Radu Țibulcă

Zdob și Zdup urmează sfaturile trupei The Rolling Stones

După 25 de ani de carieră, Zdob și Zdub continuă să cânte cu plăcere și și-au amintit de o vorbă a lui Charlie Watts, toboșarul grupului The Rolling Stones. "Muzica e  viața noastră. E o plăcere mare să faci ceea ce vrei. Noi încă nu am făcut cel mai bun album al nostru. Nu vrem să ne oprim, pentru că dacă ne oprim, murim. Fără muncă și răbdare nu faci nimic în viață. Charlie Watts a fost întrebat ce este rock'n'rollul? 5 ani de cântare, 50 de ani de așteptare prin hoteluri, aeroporturi, pe drumuri."

 

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 Mick Jagger
Mick Jagger nu vrea să le lase copiilor întreaga lui avere: "Să fim serioși, nu au nevoie de 500 de milioane $ pentru a trăi bine"
02 zdob si zdub eurovision 2022
Care sunt primele 10 țări calificate în finala Eurovision 2022. Republica Moldova, Ucraina și Elveția se află printre ele
03 Rolling Stones at the Rock in Rio music festival in Lisbon, Portugal - 29 May 2014
A murit Charlie Watts, bateristul formaţiei The Rolling Stones
04 Irina Rimes - Zdob si Zdub
Zdob şi Zdub lansează clipul piesei "Sânziene", alături de Irina Rimes | OFFICIAL VIDEO
05 tina
Tina Turner, întâlnire emoţionantă cu membrii trupei The Rolling Stones (FOTO)
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
zdob
Zdob și Zdub au trezit URSUL din Carpați

În această primăvară, trupa Zdob și Zdub vine cu o piesă nouă și un sound nou. Piesa URSUL, deja numită de fanii trupei piesă-manifest contra tăierii pădurilor, aduce nu doar un mesaj eco, dar și muzică eco.

puya-iris-zdob-si-zdub-si-multi-altii-au-facut-super-show-la-ursus-evolution-tour-in-iasi
Puya, Iris, Zdob si Zdub si multi altii au facut super show la Ursus Evolution Tour in Iasi!

ai-chef-de-dans-astea-sunt-cele-mai-tari-videoclipuri-zdob-si-zdub-video
Ai chef de dans? Astea sunt cele mai tari videoclipuri Zdob si Zdub! VIDEO

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani
Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

DIGI WORLD Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături
Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături

Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
DIGI SPORT Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală