Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT IRAIDA - LAS-O ASA (NEW PW)

Bryan Singer, regizorul filmului "Bohemian Rhapsody, implicat într-un uriaș scandal sexual

Bryan Singer regizorul filmului Bohemian Rhapsody
Bryan Singer regizorul filmului Bohemian Rhapsody în timpul unei conferințe din cadrul Festivalului Internațional de Film din Tokyo, 2015. Foto Guliver / Getty Images

Acuzaţiile au fost publicate în The Atlantic, care citează patru bărbaţi care până acum nu au mai vorbit public despre relațiile cu Singer. Doi pretind că au avut relaţii sexuale cu regizorul pe când acesta ştia că au vârste sub 18 ani, vârsta pentru consimţământ în California. Într-o declaraţie pentru BBC News, el a adăugat că povestea "relansează procese fictive de către nişte indivizi dornici să mintă pentru bani sau atenţie".

Unul din cei patru bărbați care au făcut declarații pentru The Atlantic a pretins că, la vârsta de 17 ani, a întreţinut relaţii sexuale cu regizorul în timpul unei petreceri din casa acestuia, în 1997. Altul pretinde că el şi Singer au avut relaţii sexuale în acelaşi an, la reşedinţa din Beverly Hills, pe când avea 15 ani. Ambii susţin că regizorul  ştia că ei au vârste sub 18 ani şi deci sub vârsta de consimţământ în California. 

Bryan Singer la gala anuală a lui Elton John

Bryan Singer la gala anuală a lui Elton John, organizată pentru a strânge bani în vederea tratamentului celor bolnavi de SIDA - 2 martie 2014, Los Angeles. Foto Guliver / Getty Images

Victor Valdovidos a pretins că a fost molestat de către Bryan Singer, lucru infirmat de către avocatul regizorului

Un al treilea, a afirmat că a început o relaţie sexuală cu regizorul la vârsta de 17-18 ani. The Atlantic l-a citat pe Victor Valdovinos, care a pretins că Singer l-a molestat în mai multe rânduri pe platourile de filmare de la "Apt Pupil" în 1998. Avocatul lui Singer a declarat pentru The Atlantic că cineastul nu ştie cine este Valdovinos şi neagă faptul că ei ar fi avut vreo legătură. El a punctat şi faptul că Singer nu a fost niciodată arestat pentru aceste fapte sau acuzat de vreo agresiune. 

Rami Malek la Globurile de Aur 2019

Rami Malek după ce a câștigat Globul de Aur pentru interpretarea din filmul "Bohemian Rhapsody", 6 ianuarie 2019. Foto Guliver / Getty Images

Bryan Singer a fost concediat în timpul filmărilor la "Bohemian Rhapsody". A fost înlocuit cu Dexter Fletcher

Bryan Singer a fost concediat în timpul producţiei la filmul "Bohemian Rhapsody", în decembrie 2017. Directorii executivi au luat această decizie după ce Bryan Singer a avut mai multe dispute cu Rami Malek. Actorul i-a repro;at că lipsește cu săptămânile de pe platourile de filmare. Singer a invocat probleme de sănătate și a mai spus că a avut grijă de părintele său bolnav. Bryan Singer a fost înlocuit de Dexter Fletcher pentru ultimele filmări la "Bohemian Rhapsody". Totuși, Bryan apare pe genericul filmului ca regizor, în timp ce Dexter e trecut ca producător. Filmul "Bohemian Rhapsody" este nominalizat la cinci categorii la premiile Oscar din acest an: "Cel mai bun film", "Cel mai bun actor în rol Principal - Rami Malek", "Cel mai bun montaj", "Cel mai bun montaj sonor" și "Cel mai bun mixaj sonor".

Top citite
01 Freddie Mercury concert Queen 1982
Cel mai vechi videoclip care depăşește 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Piesa seduce publicul și la 44 de ani de la lansare
02 romanian rhapsody viral premiile gopo 2019
"Romanian Rhapsody", parodia românească după "Bohemian Rhapsody", a devenit virală | VIDEO
03 Rami Malek și Lucy Boynton la Globurile de Aur
Nu se mai ascund! Rami Malek are o relație cu Lucy Boynton, partenera din filmul "Bohemian Rhapsody"
04 Brian May, Rami Malek, și Roger Taylor la Globurile de Aur 2019
Globurile de aur 2019 | Filmul "Bohemian Rhapsody" și Rami Malek, printre marii câștigători
05 freddie-mercury-final
Tribut impresionant pentru Queen adus de un grup de studenți. Iată varianta lor la "Bohemian Rhapsody"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Kevin Hart premiile People's Choice Awards 2017
Oscar 2019 | Kevin Hart a renunțat la prezentarea galei din cauza scandalului în care este implicat

Kevin Hart a renunțat la rolul de gazdă a galei premiilor Oscar 2019. Decizia vine după ce actorul a fost implicat într-un scandal major care a explodat în urma unor mesaje anti-gay publicate pe conturile sale de socializare în urmă cu mai mulţi ani,

kit-harington-prim-plan-instagram
Cum a apărut Kit Harington după scandalul sexual în care este implicat. S-a tuns și și-a lăsat mustață

Kit Harington este implicat într-un scandal sexual după ce un model rus a făcut declarații picante cu privire la relația dintre ei. S-ar fi întâmplat cu puțin timp înainte ca starul din Game of Thrones să se căsătorească în acest an cu Rose Leslie.

Bohemian Rhapsody (2018) - filmstill
De ce trebuie să vezi filmul "Bohemian Rhapsody", povestea trupei Queen și intimitățile lui Freddie Mercury

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului rulează și în cinematografele românești din 2 noiembrie. Ne-am dus la cinema speriați puțin de criticii de film care au scris recenzii destul de amestecate. Mulți au criticat filmul, spunând că este plin de clișee și că este cam hollywoodian.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Val de reacții după ce o mireasă i-a cerut soțului cel mai bizar lucru înainte de nuntă: „Nu vreau să mă fac de rușine”
Val de reacții după ce o mireasă i-a cerut soțului cel mai bizar lucru înainte de nuntă: „Nu vreau să mă fac de rușine”

Val de reacții după ce o mireasă i-a cerut soțului cel mai bizar lucru înainte de nuntă: „Nu vreau să mă fac de rușine”

FILM NOW Fiul Juliei Roberts a împlinit 17 ani. Fotografia plină de duioșie, postată de actriță. Henry avea doar câteva luni
Fiul Juliei Roberts a împlinit 17 ani. Fotografia plină de duioșie, postată de actriță. Henry avea doar câteva luni

Fiul Juliei Roberts a împlinit 17 ani. Fotografia plină de duioșie, postată de actriță. Henry avea doar câteva luni

DIGI WORLD O nouă iluzie optică face furori pe rețelele sociale. Spune-mi ce vezi în poză ca să-ți spun ce personalitate ai!
O nouă iluzie optică face furori pe rețelele sociale. Spune-mi ce vezi în poză ca să-ți spun ce personalitate ai!

O nouă iluzie optică face furori pe rețelele sociale. Spune-mi ce vezi în poză ca să-ți spun ce personalitate ai!

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE
"Loc extraordinar și unic în lume". O plajă romană antică, îngropată de erupţia Muntelui Vezuviu, redeschisă publicului
DIGI24 Cazul ciudat al femeii acuzate că și-a ucis iubitul polițist. De ce este toată țara captivată de povestea ei
Cazul ciudat al femeii acuzate că și-a ucis iubitul polițist. De ce este toată țara captivată de povestea ei
DIGI SPORT Scene rar întâlnite cu un jurnalist italian și Luka Modric, la conferința de presă de după Croația - Italia 1-1
Scene rar întâlnite cu un jurnalist italian și Luka Modric, la conferința de presă de după Croația - Italia 1-1
DIGI FM De ce s-au despărțit Delia și Edi Iordănescu, deși toți credeau că vor ajunge în fața altarului: „A fost o modalitate de a-mi demonstra ceva”
De ce s-au despărțit Delia și Edi Iordănescu, deși toți credeau că vor ajunge în fața altarului: „A fost o modalitate de a-mi demonstra ceva”
UTV Patru medalii de aur si una de argint pentru elevii Romaniei la Olimpiada Asiatica de Fizica din Malaezia
Patru medalii de aur si una de argint pentru elevii Romaniei la Olimpiada Asiatica de Fizica din Malaezia