Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT MISHA MILLER - BRATELE TALE (NEW PW)

Știai ca Rami Malek are un frate geamăn? Seamănă ca două picături de apă cu actorul

Bohemian Rhapsody Boston Red Carpet Screening
BOSTON, MA - OCTOBER 01: Actor Rami Malek, who portrays Freddie Mercury, walks the red carpet at the Boston red carpet screening of 'Bohemian Rhapsody,' the film about the rock band Queen and its lead singer Freddie Mercury, at AMC Boston Common on October 1, 2018 in Boston, Massachusetts. (Photo by Paul Marotta/Getty Images for 20th Century Fox)

Rami Malek îl interpretează pe Freddie Mercury în pelicula care prezintă o parte din istoria trupei Queen. Odată cu succesul acestui film, Rami Malek a devenit un actor foarte mediatizat. Puțini știau că el are un frate geamăn, Sami Malek, născut cu patru minute după Rami.

Sami, fratele lui Rami Malek este profesor și predă în Los Angeles

Cei doi mai au o soră mai mare decât ei numită Jamine. Sami Malek este un profesor care predă în Los Angeles, la Joseph Le Conte Middle School. 

Cei doi seamănă ca două picături de apă și unii au mai glumit spunând că Sami ar fi putut fi oricând dublura lui Rami în "Bohemian Rhapsody", dacă acesta nu avea chef de filmare în anumite zile. Sami a postat pe conturile de socializare o fotografie din copilărie, în care el și fratele său sunt aproape identici.

Se întâmplă adesea ca Sami să-l însoțească pe Rami la premierele filmelor acestuia. 

"Bohemian Rhapsody" Cast Members Attend Queen + Adam Lambert Post-Show VIP Reception At Juniper Cocktail Lounge Presented By On The Record At Park MGM

foto Guliver / GettyImages

MAI CITEȘTE: Globurile de aur 2019 | Filmul "Bohemian Rhapsody" și Rami Malek, printre marii câștigători

Top citite
01 delia
Cum arată tânăra care seamănă izbitor cu Delia și a făcut-o și pe artistă să se uite de două ori la pozele cu ea: "Am zis că-s eu"
02 elena-gheorghe (6)
Cât de mult seamănă Elena Gheorghe și sora ei, Ana! Amândouă au ochii verzi și zâmbete molipsitoare
03 Freddie Mercury concert Queen 1982
Cel mai vechi videoclip care depăşește 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Piesa seduce publicul și la 44 de ani de la lansare
04 91st Annual Academy Awards - Governors Ball
Secretul s-a aflat. Cine va juca personajul negativ în noul film James Bond
05 romanian rhapsody viral premiile gopo 2019
"Romanian Rhapsody", parodia românească după "Bohemian Rhapsody", a devenit virală | VIDEO
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
freddie-mercury-final
Rami Malek, dezvăluire emoționantă despre Freddie Mercury. Cum a ajuns Queen să cânte la Live Aid

Rami Malek a câştigat premiul BAFTA pentru cel mai bun actor în rol principal datorită interpretării sale din filmul "Bohemian Rhapsody", duminică, 10 februarie, la Londra, la cea de-a 72-a ediţie a galei. La interviurile de pe covorul roșu, Rami Malek a făcut o dezvăluire emoțioantă despre Freddie Mercury și cum a ajuns să cânte trupa Queen la Live Aid.

Rami Malek și Lucy Boynton la Globurile de Aur
Nu se mai ascund! Rami Malek are o relație cu Lucy Boynton, partenera din filmul "Bohemian Rhapsody"

Rami Malek și iubita lui, Lucy Boynton, nu se mai ascund și apar tot mai des împreună în public. Cei doi au fost văzuți la meciul echipei Los Angeles Lakers cu Philadelphia 76-ers, desfășurat pe 29 ianuarie. Ei s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei "Bohemian Rhapsody", unde Rami l-a interpretat pe Freddie Mercury, iar Lucy pe Mary Austin, iubita lui Freddie.

Bryan Singer regizorul filmului Bohemian Rhapsody
Bryan Singer, regizorul filmului "Bohemian Rhapsody, implicat într-un uriaș scandal sexual

La numai o zi după ce filmul "Bohemian Rhapsoy" a primit cinci nominalizări la premiile Oscar, regizorul lui, Bryan Singer, este implicat într-un uriaș scandal sexual. Publicația The Atlantic a publicat o investigație în care mai multe persoane îl acuză pe regizor de acte sexuale cu minori.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”
Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”

Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”

FILM NOW Henry Cavill, în rolul lui James Bond, într-un trailer realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Imaginile sunt virale: „Putem să facem o petiție să fie el următorul agent 007?
Henry Cavill, în rolul lui James Bond, într-un trailer realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Imaginile sunt virale: „Putem să facem o petiție să fie el următorul agent 007?

Henry Cavill, în rolul lui James Bond, într-un trailer realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Imaginile sunt virale: „Putem să facem o petiție să fie el următorul agent 007?

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"