Bucuresti | 102,8FM ARMIN VAN BUUREN - FOREVER (NEW PW)

Drama lui Pierce Brosnan! Și-a pierdut soția și fiica din cauza aceleași boli

Pierce Brosnan la premiera filmului Mamma Mia! Here We Go Again
Pierce Brosnan la premiera mondială a filmului "Mamma Mia! Here We Go Again" care a avut loc la Londra, 16 iulie 2018. Foto Guliver / Getty Images

Pierce Brosnan a cunoscut-o pe prima sa soție, Cassandra Harris, în timp ce studia arta dramatică. După ce Cassandra a murit de cancer în 1991, Pierce a declarat despre ea că niciodată nu și-ar fi imaginat că va ajunge să-i devină soție și să-i fie parteneră de viață timp de 17 ani. "Ce femeie frumoasă. Dumnezeule cum arăta. Nu m-am gândit niciodată că este persoana cu care mi-aș petrece 17 ani de viață, nu m-am gândit că voi reuși s-o fac fericită, ci doar să o înveselesc sau măcar să încerc să fac acest lucru".

pierce brosnan cu prima soție Cassandra Harris

Pierce Brosnan alături de prima sa soție, Cassandra Harris

Pierce Brosnan s-a căsătorit cu Cassandra Harris în decembrie 1980

Relația lui Pierce Brosnan cu Cassandra Harris a evoluat rapit la sfârșitul anilor '70. Cei doi au decis să se mute împreună, așa că și-au luat o casa împreună în Wimbledon, un district din apropierea Londrei. S-au căsătorit pe 27 decembrie 1980 și au un băiat, Sean, născut în septembrie 1983.  De asemenea, în casa lor au locuit și copiii Cassandrei din relația cu Dermot Harris. Este vorba de Charlotte și Christopher. După ce Dermot Harris a murit în 1986, cei doi copii au fost adoptați de Pierce Brosnan.

pierce brosnan rugăciune

Pierce Brosnan la premiera filmului 'Mamma Mia! Here We Go Again', la Eventim Apollo, Londra, 16 iulie 2018. Foto Guliver / Getty Images

Cassandra Harris, soția lui Pierce Brosnan, a fost diagnosticată cu cancer în 1987

Un an mai târziu, în 1987, soția lui Pierce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Actorul se afla în India unde filma pentru pelicula "The Deceivers". Cassandra a făcut numeroase ședințe de chimioterapie și urmat alte tratamente experimenatale, însă corpul ei a cedat pe 28 decebrie 1991, la vârsta de 43 de ani. Pierce Brosnan a vorbit despre ce a însemnat pentru el pierderea soției. "Când partenerul tău are cancer, atunci viața ți se schimbă complet. Rutinele obișnuite și modul în care vezi viața, toate acestea se schimbă. Pentru că ai de-a face cu moartea. Ai de-a face cu posibilitatea de a muri. A urmat operația, chimioterapia... Cassie era foarte pozitivă în ceea ce privește viața. A avut cea mai uimitoare energie și perspectivă asupra vieții. A fost și este o pierdere groaznică și văd că se reflectă din când în când la copiii noștri."

Pierce Brosnan alături de cea de-a doua soție Keely Shaye Smith

Pierce Brosnan alături de cea de-a doua sa soție Keely Shaye Smith la evenimentul "Breakthrough Prize", ]n Mountain View, California, 4 noiembrie 2018. Foto Guliver / Getty Images

Pierce Brosnan s-a recăsătorit în anul 2001 cu jurnalista Keely Shaye Smith

Mulți ani mai târziu, în 2013, fiica sa vitregă, Charlotte, a murit de aceeași boală care a avut-o și mama sa - cancer ovarian. Charlotte avea 42 de ani. După moartea primei soții în 1991, Pierce Brosnan a început în 1994 o relație cu jurnalista americană Keely Shaye Smith. S-au cunoscut într-o vacanță în Mexic. S-au căsătorit în 2001 în Irlanda. Au împreună doi copii: Dylan și Paris.

Liam Neeson a povestit ultima discuție pe care a avut-o cu soția sa înainte s-o deconecteze de la aparate

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului
O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOW Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”
Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
DIGI SPORT O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”