Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SMILEY - SA-MI FIE VARA

(P) Învață cum să câștigi bani din vânzarea produselor fizice pe Amazon - Webinar Gratuit

afis amazon webinar amazon hub gratuit 20 feb
afis amazon webinar amazon hub gratuit 20 februarie 2019

Alin Bugeac, fondatorul Amazon HUB, una dintre cele mai mari comunități de antreprenori din România au deschis oficial înscrierile pentru AMZ StartUp10, cursul prin care înveți toți pașii unei astfel de afaceri.

Alin Bugeac: "După ce am deschis oficial înscrierile pentru StartUp10 am fost asaltați de foarte multe mesaje și emailuri cu întrebări ce privesc acest tip de business. Așa că m-am gândit să organizez un webinar gratuit în data de 20 februarie, la ora 20:00. Acest webinar îl voi numi "Amazon Business Fără Secrete"! De ce l-am numit așa? Deoarece de data aceasta va fi un webinar foarte special în care va voi povesti exact cum am început eu să vând pe Amazon. Acest webinar o să aibe și câțiva invitați surpriză care o să ne împartășească greșelile lor, dar și ce lucruri bune va așteaptă la început de drum și care sunt pașii daca vrei să îți incepi propriul business pe Amazon".

Tot în acest webinar o să vorbim deschis despre ce înseamnă acest business, ce așteptări trebuie să ai, de ce buget trebuie dispui și care sunt șansele de succes în această afacere! Îi rog pe cei care doresc să participe la webinar sa verifice "agenda evenimentului", iar dacă au și alte sugestii de subiecte pe care vor să le discutam îmi pot trimite un email la hello@amazonhub.com.

Link-ul de înregistrare pentru webinarul gratuit este acesta: https://goo.gl/r2s2Tg

 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Top citite
01 jeff bezos
Jeff Bezos a cumpărat cea mai scumpă casă vândută vreodată în Los Angeles. Cât l-a costat locuința
02 "Mission: Impossible - Fallout" U.S. Premiere
Amazon face serial cu un personaj pe care Tom Cruise l-a făcut celebru | VIDEO
03 webinar amazon hub gratuit
(P) Învață cum să câștigi bani din vânzarea produselor fizice pe Amazon, la Amazon Business Fără Secrete
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”
Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

FILM NOW Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”
Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT ”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
DIGI FM Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”
Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”