Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CASCADA - evacuate the dancefloor

550 articole scrise de Raluca

favela

Qodës și Antonia prezintă videoclipul oficial pentru ”Una Favela”, piesa care sună ca o zi de vară

ANTONIA își surprinde fanii cu videoclipul oficial al single-ului "Una Favela", o colaborare cu DJ-ul și producătorul Qodës pentru o piesă deja virală în rândul iubitorilor de muzică.

baniciu

Ana Baniciu semnează cu label-ul Cat Music și lansează „Narcotic"

După o pauză muzicală de aproape doi ani, Ana Baniciu revine în industria muzicală alături de Cat Music și marchează astfel o nouă etapă în cariera sa. Prima piesă lansată alături de casa de discuri se numește „Narcotic" și dezvăluie o altă latură a artistei, mai matură, mai puternică și mai implicată ca niciodată.

florian

Florian Rus lansează „Partea mea de vină" – rânduri pentru fiecare dintre noi

Florian Rus, unul din cei mai apreciați compozitori din țară, lansează o nouă piesă pentru inimi – "Partea mea de vină". 

Vizual_Recomandarile lunii aprilie_Film Now (1)

La Film Now, aprilie vine cu suflu proaspăt și se transformă în luna premierelor

Pe 03 aprilie, de la ora 20:00, vezi, în premieră TV, Blacklight (2022), cel mai proaspăt film de acțiune cu Liam Neeson. El este Travis Block, agent guvernamental într-o zonă sensibilă - se ocupă de   „îndepărtarea" agenților ale căror acoperiri au fost expuse. Travis descoperă, însă, o conspirație mortală în propria tabără, iar ramificațiile acesteia ating cele mai înalte eșaloane ale puterii, amenințându-i atât viața, cât și propria familie. 

corina

Corina revine pe scena mare cu un single electrizant - "Ai ales"

Corina revine în lumina reflectoarelor cu un single provocator, îndrăzneț și memorabil numit "Ai ales". Cu un look futurist și inspirat din cultura cyberpunk, Corina are un robot-câine drept partener în noul ei videoclip. Cei doi sunt surprinși în ipostaze provocatoare ce vor face deliciul publicului, iar melodia are ingredientele ce-o vor face să rămână în atenția fanilor pentru o lungă vreme.

DSC07771

EXCLUSIV Alexandra Stan, la #searadupa7: Eu nu pot să-i port pică lui Măruță, a fost singurul om din presă care a venit la spital

Alexandra Stan e vorbit deschis în podcastul #searadupa7 cu Fere despre conflictul iscat vara trecută cu prezentatorul TV Cătălin Măruță și a făcut un prim pas public spre împăcare. 

What's UP

What's UP lansează continuarea hitului „Taxi": „Ruine"

La 8 ani de la „Taxi", super hitul fredonat de toată țara, What's UP revine cu partea a doua a poveștii și lansează „Ruine", o piesă despre dragostea și durerea ce rămân atunci când persoana iubită pleacă. Pentru „Ruine", artistul a colaborat din nou cu Marius Moga, producătorul din spatele multor single-uri de succes ce au cucerit clasamentele muzicale.

EMILIAN

Emilian lansează „Honey", HIT-ul „de miere"

Emilian este determinat să se mențină în topurile muzicale și lansează hit după hit. După piesa „Tequila" lansată în februarie, Emilian revine cu o bombă muzicală: „Honey" se aude din 24 martie pe toate platformele de streaming.

RUBY

Colaborare în premieră: DJ SAVA și RUBY lansează „Maria"

DJ SAVA și RUBY colaborează pentru prima dată și lansează „Maria", o piesă fresh, cu beat-uri dance și influențe latino, numai bună de ținut pe repeat sezonul acesta.