Bucuresti | 102,8FM RITA ORA - LET YOU LOVE ME

550 articole scrise de Raluca

alexia

Alexia revine cu un nou single de pus pe repeat, "Monocrom" care marchează și inceperea colaborării artistei cu casa de discuri ATOM

Alexia lansează noul său single, "Monocrom", o piesă de dragoste  pusă în valoare de vocea plină de sentiment a artistei. Piesa a fost compusă de Alex Pelin, Vlad Lucan și Alexia Aștelian, scrisă de Alex Pelin și Alexia Aștelian și produsă de Vlad Lucan la studiourile ATOM, casa de discuri cu care artista a început să lucreze din 2022. 

Vizual 1_PROFM

PROFM sărbătorește 29 de ani de la prima emisie ON AIR, alături de ascultători și artiștii preferați

PROFM invită ascultătorii și publicul din mediul online să celebreze vineri, 15 aprilie, #ZiuaPROFM, într-un maraton de 12 ore LIVE ON-AIR pe toate frecvențele. Aniversarea momentului marchează 29 de ani de experiențe de neuitat și întâlniri cu prietenii, totul într-un cadru la fel de OPEN precum oamenii care au transformat postul într-o poveste care continuă să se scrie și să fie ascultată.

profm_facebook_cover

Jurnal de 29 de ani de PROFM: Care au fost cele mai tari momente pentru DJ

Sărbătoare mare în familia PROFM, vineri, 15 aprilie 2022, când sărbătorim 29 de ani printr-un maraton de 12 ore alături de cei mai importanți artiști din România.

DIGI_ (1)

DIGI, lider la portabilitate cu peste 3,4 milioane de numere portate

DIGI este operatorul care și-a păstrat poziția de lider, încă de la lansarea portabilității, cu peste 3,4 milioane de numere de telefonie mobilă și fixă atrase în cei peste 13 ani de existență a serviciului de portabilitate, potrivit statisticilor comunicate de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), prelucrate de companie.

prima-dragoste (2)

Prima Dragoste lansează „Dezbrăcată de greșeli”, piesa de debut de pe EP-ul „Epigraf”

Cu toții am trecut de-a lungul timpului prin relații toxice și am făcut lucruri pe care am ajuns sa le regretăm ulterior. Chiar și așa, mai devreme sau mai târziu, este important să învățăm din greșelile noastre. Prima Dragoste a lansat marți, 12 aprilie, „Dezbrăcată de greșeli”, prima lecție învățată de artistă și transpusă în muzică.

OTILIA - LUCKY NO.7 - ARTWORK

Otilia îți ghicește cifra norocoasă! Artista a lansat „Lucky No.7”, o piesă dance care forțează vara

După ce i-a înnebunit pe fani cu câteva „Nights In Marrakesh”, Otilia revine cu un loz norocos. Artista a lansat vineri, 8 aprilie, „Lucky No. 7”, o piesă dance – pop, cu un videoclip pe măsură.

Manuel Riva - Heal Your Soul (feat. Alexandra Stan) _iTunes_

Manuel Riva și Alexandra Stan au lansat „Heal Your Soul”, o piesă ca un strigăt de ajutor

Din când în când, toți trecem prin momente grele. Când totul pare că se prăbușește în jurul tău, tot ce îți trebuie este o mână care să te ajute, poate chiar printr-o simplă mângâiere.

tare

The Motans și INNA lansează „Tare" – a 3-a colaborare dintre cei 2 artiști

Compusă de Denis Roabeș alături de Sebastian Barac, Marcel Botezan și Alex Cotoi într-unul din camp-urile de songwriting Global Records, „Tare" este a patra colaborare dintre The Motans și INNA.

onetrue

Aventura One True Singer continuă cu un val nou de lansări!

One True Singer continuă cu un nou val de lansări, odată cu cel de-al treilea episod al show-ului. Piesele lui rares, Erika Isac, Julian, Dreea, ADI, Alduts Sherdley, Robert James Quinn, Sonia, Rose, ALLE, DIME pot fi ascultate pe toate platformele digitale începând de astăzi.