Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN REA GARVEY - FREE LIKE THE OCEAN

550 articole scrise de Raluca

vizual Incredibil, dar Nelimitat

Campania „Incredibil, dar Nelimitat” vine cu reduceri de 50%, la portarea în rețeaua DIGI

DIGI marchează începutul lunii mai cu lansarea campaniei „Incredibil, dar Nelimitat” și surprinde, în perioada 2 mai - 30 iunie, clienții noi și existenți, persoane fizice, cu o ofertă avantajoasă la portarea în rețeaua mobilă DIGI, atât din prepaid, cât și din postpaid.

Vizual_FilmNOW

În luna mai, Film Now concentrează suspansul în premiere TV de acțiune

Dacă ești omul suspansului și mereu pregătit de acțiune, dar, în același timp, ai spaimă de spoilere, Film Now aduce rețeta perfectă: și mai mult suspans de suportat, în premiere TV.

DELIA KILLA FONIC

Killa Fonic și Delia colaborează în premieră pentru piesa "Cum am știut"

Killa Fonic și Delia colaborează pentru prima dată pentru piesa "Cum am știut", spre bucuria fanilor celor doi artiști care abia așteptau să-și vadă preferații pe aceeași piesă de ceva timp. Pe ritmurile trap ale lui Killa și cu liniile melodice pop ale Deliei, artiștii cântă despre o poveste de dragoste ce încă naște scântei în inimile foștilor iubiți.

voltaj

„1 Mai Nebun": Voltaj lansează un single vesel care pune în prim plan distracția și buna dispoziție

Voltaj dă startul sezonului estival cu o piesă catchy, fresh și în ton cu vibe-ul de vară: „1 Mai Nebun".

alinaeremia

Alina Eremia lansează „Ce ar spune sufletul" – prima lansare dintr-un nou concept al artistei

Alina Eremia pregătește un nou concept de lansări ce se va întinde pe trei săptămâni, cu piese mai sensibile ca niciodată, debutand astăzi cu „Ce ar spune sufletul".

DSC08350

Părintele ortodox Vasile Ioana și părintele catolic Francisc Doboș, la #searadupa7 cu Fere

Ediție specială de Paște la #searadupă7 cu Fere, în această seară de luni. Părintele ortodox Vasile Ioana și părintele catolic Francisc Doboș au vorbit în cadrul emisiunii despre problemele tinerilor din ziua de azi sau despre cât de ușor cad în păcat prin niște lucruri aparent banale, ca filtrele de pe social media sau despre botox.

03C79E4A-2D8F-4C7A-84C4-3A022E2A1393

Sonja lansează single-ul “Don’t Say Goodbye”

Sonja vine cu un fresh new tune. Piesa pop dance este compusă și produsă  în studiourile DeMoga Music. “Don’t Say Goodbye” vine cu o completare a poveștii melodiei “Runaway”  și este lansată alături de Excellence Media Production Europe. 

Cristiana Oprea 2022

Debutul în WRC la Raliul Croației, un vis împlinit pentru pilotul Cristiana Oprea

Pilotul de raliu Cristiana Oprea și copilotul Andrei Mitrașcă își vor îndeplini acest vis și vor concura pe 21-24 aprilie în Raliul Croației, a treia etapă din Campionatul Mondial de Raliuri 2022.

mario fresh

Mario Fresh lansează „M-am trezit plângând", prima piesă de pe EP-ul pe care artistul îl pregătește

După ce a cucerit Trending-ul de pe YouTube și clasamentele muzicale cu „Umbre", single de succes pe care l-a lansat alături de Connect-R, Mario Fresh lansează „M-am trezit plângând", prima piesă de pe EP-ul „Singurătate", material pe care artistul urmează să îl lanseze în curând.