Bucuresti | 102,8FM KYGO - WHATEVER

550 articole scrise de Raluca

DIGI_ (1)

Grupul DIGI, contribuție de 80 milioane de lei în luna mai la bugetul de stat

Smiley și Gina Pistol, la #searadupa7 (2)

Smiley și Gina Pistol: Timpul petrecut cu Josephine este priceless

Smiley și Gina Pistol povestesc că sunt nedezlipiți de micuța Josephine.

Smiley și Gina Pistol, la #searadupa7 (3)

Smiley și Gina Pistol: Cum ar fi fost să o botezăm Regina Maria? Spitalul sau persoana?

Smiley și Gina Pistol au povestit la #searadupa7 cu Fere despre momentul în care trebuiau să aleagă numele fetiței lor.

Smiley și Gina Pistol, la #searadupa7 (1)

Gina Pistol și Smiley, la #searadupa7: Eu unde o să am ocazia o să spun asta, e foarte important să ai credință cu adevărat

Smiley și Gina Pistol au povestit în podcastul #searadupa7 cu Fere despre minunea care li s-a întâmplat, micuța Josephine. Nimic nu ar fi fost posibil fără credință și rugăciune, povestesc ei.

Vizual_1 Iunie

Grupul DIGI a oferit bucurii pentru 1.000 de copii și tineri cu nevoi speciale, în parteneriat cu Asociația Taxiul cu Bomboane

DIGI sărbătorește Ziua Internațională a Copilului printr-un nou parteneriat în fapte bune, alături de Asociația Taxiul cu Bomboane. Astfel, prin intermediul campaniei interne de responsabilitate socială, desfășurată în perioada 12-19 mai, #oameniiDIGI au oferit bucurii pentru 1.000 de copii și tineri cu nevoi speciale, sociale și dizabilități, beneficiari ai proiectului „Coiful cu biscuiți”.

alina-eremia-connectr

Alina Eremia colaborează pentru prima dată cu Connect-R pentru "SuperTare", o piesă de vară atipică.

Alina Eremia lansează în colaborare cu Connect-R noul ei single – „SuperTare". O piesă sensibilă, despre o dragoste de vară ce s-a consumat mult prea rapid. „SuperTare" este prima colaborare dintre Alina si Connect-R, doi dintre cei mai de succes artiști români din ultimii 10 ani. 

comunicat_FilmNOW

Pe Film Now vara se vede prin ochi de copil și te surprinde cu producții mult așteptate

Dacă suflul nou este ceea ce îți lipsea pentru a avea un început de vară binemeritat, Film Now rezolvă această problemă și aduce producții pliate pe fiecare gen.

HolyMolly

Holy Molly, artistul fenomen al momentului, lansează noul single – „Watch me"

După succesul avut cu primul single în limba română lansat alături de Tata Vlad, Holy Molly e pregătită să cucerească topurile muzicale și din străinătate odată cu lansarea piesei „Watch me". Cu o super energie și cu un vibe potrivit pentru scenele mari ale festivalurilor, noul single e pregătit să scoată toată energia din oameni și să o transpună în mișcări de dans.

carlasdreams

Carla's Dreams lansează "Înapoi", o piesă pentru îndrăgostiții ca o poezie fără rime

Cu un mesaj despre o dragoste care nu mai poate privi în urmă și o continuare a poveștii începută în single-ul anterior "Victima", Carla's Dreams lansează "Înapoi", o piesă compusă de Carla's Dreams, Alexandru Turcu, text Carla's Dreams, producție Alexandru Turcu și Carla's Dreams.