Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM JASON DERULO - SPICY MARGARITA (NEW PW)

550 articole scrise de Raluca

rasarit

Olivia Addams lansează "Răsărit Perfect", un nou single în limba română

După "Scrisori în Minor", Olivia Addams lansează a doua piesă în limba română – „Răsărit Perfect".  Melodia îmbină un vibe de vară energetic cu o poveste de dragoste ce incurajează iubirea fără margini.

WRSPROFM

Probleme pentru WRS la Eurovision? Ce a declarat la PROFM cu doar câteva ore înainte de show

WRS a povestit în direct la PROFM, cu doar câteva ore înainte de cea de-a doua semifinală Eurovision 2022 ce probleme a întâmpinat la repetițiile pentru show.

DIGI Days

„DIGI Days” aduce noi motive de sărbătoare pentru clienții existenți

DIGI lansează cea de-a 4-a ediție a campaniei „DIGI Days”, prin care mulțumește abonaților existenți pentru loialitate și îi răsplătește cu o reducere de 50%, timp de 6 luni, la contractarea unui serviciu nou, a unei extraopțiuni, respectiv pentru upgrade. „DIGI Days” se desfășoară exclusiv online, în perioada 9 - 15 mai, și a fost creată special pentru a sărbători fidelitatea clienților și încrederea acestora în serviciile oferite de companie.

JOSHIFT

JO colaborează cu SHIFT și lansează „Destine"

După ce și-a trecut fanii prin toate stările emoționale, JO colaborează din nou cu SHIFT și lansează „Destine", un single cu un mesaj sensibil. Compus de către SHIFT alături de JO, Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu și Giulica, „Destine" prezintă prin muzică și versuri o poveste de dragoste toxică, în care cei doi îndrăgostiți aleg să rămână împreună, chiar dacă își consumă fiecare gând, emoție sau trăire.

DIGI_ (2)

Grupul DIGI, contribuție de peste 325 milioane de lei la bugetul de stat, în primele patru luni ale anului

Grupul DIGI a virat în primele patru luni ale anului peste 325 milioane de lei către bugetul de stat, din care 62 milioane lei în luna aprilie. Suma reprezintă taxele și impozitele operațiunilor companiei de telecomunicații RCS & RDS și a tuturor entităților din Grup, active pe piața din România.

praf

Johny Romano și JUNO lansează "PRAF"

Colaborarea neașteptată a lunii Mai vine din partea lui Johny Romano și JUNO - PRAF, o piesă care îți rămâne în minte și pe care o vei pune pe repeat. Piesa se poate asculta pe toate platformele de streaming începând de sâmbătă, 30 aprilie.

NM_HD_Digi

Noaptea Muzeelor pe 14 mai, ca pe vremuri

Cea de a 18-a ediție a Nopții Muzeelor va avea loc sâmbătă, 14 mai, la nivel național și propune publicului expoziții, intervenții și experimente artistice, proiecții, spectacole, ateliere, concerte, tururi interactive, toate desfășurate în format fizic, după două ediții de pandemie.

IMG_9185Delia_Rus

La cafea cu Delia Rus: Cum treci peste un blocaj artistic, ca tânăr muzicant?

Azi te invităm la o cafea cu tânăra artistă Delia Rus. Are multe de povestit despre cum își găsește un tânăr artist inspirație pentru a compune. Am tras-o de limbă și în ceea ce privește crush-urile. Uite mai jos interviul complet.

theo

Theo Rose revine cu un nou single în colaborare cu Global Records – „Cămașa"

Theo Rose, artista fenomen a momentului, revine cu noul single - „Cămașa", piesă ce ne vorbește despre cât de greu poate să fie uneori să pui punct unei povești de iubire. Cu un fanbase de peste 2.7 milioane de urmaritori pe platformele digitale, Theo Rose este una dintre tinerele artiste care a reușit să se facă plăcută publicului larg datorită vocii versatile, dar și prin aparițiile din online pline de umor.