Bucuresti | 102,8FM JUSTIN TIMBERLAKE - SELFISH (NEW PW)

550 articole scrise de Raluca

budapesta (1)

#followPROFM: Miruna și Oana, la Dua Lipa, Kings of Leon, Bastille, în Budapesta

Campania #followPROFM a ajuns la final, cu ultima oprire: BUDAPESTA! 

Cristiana Oprea Alexia Parteni 2022

Cristiana Oprea și Alexia Parteni, pregătite pentru provocarea europeană Czech Rally Zlin

Motorsportul te învață să fii rezilient, o aptitudine însușită și de pilotul Cristiana Oprea, care avea ca obiectiv pentru 2022 disputarea Trofeului Balcanic de Raliuri. Odată cu anularea acestui campionat FIA cu o săptămână înainte de start, planurile au fost ajustate. Cu susținerea partenerilor ei, ea se va concentra pe consolidarea experienței pe asfalt, în raliurile europene din a doua jumătate a sezonului.

Vizual Digi Communications (1)

Digi Communications N.V. raportează creștere robustă a bazei de utilizatori și a veniturilor în al doilea trimestru al anului 2022

chupapi

AlbWho, Just-a-Gemini și Serena transformă un clip viral de pe TikTok într-o piesă care schimbă ritmul verii

AlbWho, Just-a-Gemini și Serena formează un trio neașteptat și lansează „Chupapi”, care transformă un clip viral de pe TikTok într-o piesă complexă, ca un imn al verii. „Chupapi” reușeste să combine vocea inconfundabilă a Serenei cu ritmuril e puternice, dar totuși minimaliste aduse de AlbWho și Just-a-Gemini. 

DIGI_ (1)

Grupul DIGI, contribuție de 576 milioane de lei la bugetul de stat, în primele șapte luni ale anului

Grupul DIGI a virat, către bugetul de stat, 94 milioane de lei în luna iulie, sumă ce reprezintă taxele și impozitele operațiunilor companiei de telecomunicații RCS & RDS și a tuturor entităților din Grup, active pe piața locală. În total, în primele șapte luni ale acestui an, valoarea contribuțiilor fiscale ale subsidiarelor din România a fost de 576 milioane de lei.

paris

#followPROFM: Veve și Fenis la concertul Ed Sheeran, în Paris

Campania #followPROFM powered by Tellur a bifat și a treia oprire: PARIS, concertul Ed Sheeran.

OLIVIA

Olivia Addams lansează un nou single – Second Chance

Olivia Addams, artista a cărei muzică se află constant în topurile de specialitate din Centrul și Estul Europei, lansează astăzi „Second Chance". Unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale pe plan internațional din ultimii ani, Olivia revine cu o piesă sensibilă, în stilul caracteristic, ce prezintă un mesaj puternic despre iertare.

DIGI_

DIGI, lider la portabilitate cu peste 3,6 milioane de numere portate

Serviciile de calitate superioară și prețurile avantajoase oferite clienților, au menținut compania în topul portabilității, cu peste 181 500 de numere atrase în al doilea trimestru al anului. Potrivit statisticilor comunicate de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) și prelucrate de companie, DIGI își menține, de peste 13 ani, poziția de lider în rândul operatorilor de telecomunicații, în ceea ce privește portabilitatea mobilă și fixă, depășind 3,6 milioane de numere portate la finalul celui de-al doilea trimestru.

ALEXIA-PRIVIREA TA

După succesul piesei „Monocrom", Alexia lansează „Privirea ta"

Alexia lansează o nouă piesă, "Privirea ta", o piesă de dragoste scrisă de Alex Pelin, compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, cel care a și produs piesa la studiourile ATOM, casa de discuri cu care artista a început să lucreze din 2022.