Bucuresti | 102,8FM CLOCK CLOCK - OVER

DIGI, lider la portabilitate cu peste 3,6 milioane de numere portate

DIGI_
  • DIGI rămâne, în continuare, prima opțiune a clienților care doresc să schimbe operatorul de telefonie, depășind pragul de 3,6 milioane de numere portate, de la înființarea serviciului de portabilitate și până în prezent;
  • În primele 6 luni ale anului, DIGI a înregistrat peste 362 500 de numere portate în rețeaua mobilă și fixă;
  • În al doilea trimestru al anului, peste 181 500 de numere au fost portate în rețeaua mobilă și fixă;
  • Compania deține, în al doilea trimestru, 61% din totalul numerelor portate în rețeaua mobilă, cu o medie lunară de peste 60 500 de numere.

Serviciile de calitate superioară și prețurile avantajoase oferite clienților, au menținut compania în topul portabilității, cu peste 181 500 de numere atrase în al doilea trimestru al anului. Potrivit statisticilor comunicate de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) și prelucrate de companie, DIGI își menține, de peste 13 ani, poziția de lider în rândul operatorilor de telecomunicații, în ceea ce privește portabilitatea mobilă și fixă, depășind 3,6 milioane de numere portate la finalul celui de-al doilea trimestru.

În prima jumătate a anului, DIGI a înregistrat peste 362 500 de numere de telefonie mobilă și fixă portate, iar dintre acestea, mai mult de 181 500 de numere în lunile aprilie, mai și iunie. Datorită ofertelor comerciale lansate, dar și a calității rețelelor de telefonie mobilă și fixă, compania a rămas un partener de încredere pentru clienții din România și în cel de-al doilea trimestru din 2002. Peste 174 600 de utilizatori au ales telefonia mobilă de la DIGI, iar 7 147 pe cea fixă. Media lunară de portări în rețeaua mobilă, aferentă celui de-al doilea trimestru, a fost de peste 60 500. Comparativ cu aceeași perioadă a anului 2021 (aprilie-iunie), DIGI a atras cu 29% mai multe numere de telefonie mobilă și fixă și cu 31% mai multe numere mobile.

Compania investește continuu în infrastructură pentru a crește permanent calitatea serviciilor, iar în prezent, rețeaua mobilă are acoperire outdoor de peste 99,5% din populația României. Din 2019, DIGI a lansat serviciul 5G, care este disponibil în București și în alte 13 orașe din țară.

Top citite
01 Vizual Comunicat 1600x900-100
Peste 280 de #oameniDIGI s-au alăturat unui nou maraton de curaj și umanitate în cea mai recentă ediție „DIGI Donează VIAȚĂ”
02 1600X960_Vizual Comunicat Roaming Prietenos_27.05.2024
„Roaming prietenos”, cea mai nouă campanie DIGI pentru o vacanță lipsită de griji
03 Vizual Digi Communications (3)
Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024
04
DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia
05 Vizual Digi Communications (1)
Digi Communications N.V. raportează venituri și alte câștiguri consolidate de 447 milioane de euro
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
1600x960x_Vizual Comunicat DIGI Days_13.05.2024
“DIGI Days” răsplătește loialitatea clienților existenți cu 50% reducere, în primele 6 luni

Luna mai aduce în prim-plan cea mai nouă ediție „DIGI Days”, campania special concepută pentru a mulțumi și a sărbători loialitatea abonaților existenți, persoane fizice, printr-o promoție cu avantaje de nerefuzat: discount de 50% pentru primele 6 luni consecutive, la suplimentarea cu un serviciu nou, adăugarea unei extraopțiuni TV sau la efectuarea unui upgrade.

Vizual Digi Communications (1)
Digi Communications NV va distribui aproximativ 120 milioane lei în dividende, stabilind dividendul pe acțiune pentru 2023 la 1,25 lei,

Digi Communications NV, unul dintre liderii la nivel european în domeniul telecomunicațiilor, listat la Bursa de Valori București, va propune acționarilor săi distribuirea de dividende în valoare de aproximativ 120 milioane lei pentru anul fiscal 2023. Propunerea companiei este un dividend de 1,25 lei pe acțiune, în creștere cu 25% comparativ cu anul 2022. Dividendul pentru anul fiscal 2022 a fost de 1,0 leu. Detaliile legate de plată, inclusiv data de înregistrare și data plății, vor fi stabilite în cadrul Adunării Generale Anuale a Acționarilor, care va avea loc în iunie 2024.

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime
SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două canale liniare premium  – disponibil tuturor abonaților de televiziune digitală.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere