Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA JUSTIN TIMBERLAKE - SELFISH (NEW PW)

550 articole scrise de Raluca

Seara-dupa-7-invitat-Virgil-Iantu

Virgil Ianțu, la #searadupă7: "Eram în metrou și văd un ziar cu fața mea pe toată pagina. Atunci am realizat ce mi se întâmplă"

Virgil Ianțu a fost invitatul lui Fere la podcastul din fiecare luni, #searadupă7. El a povestit cum a ajuns în televiziune, cum l-a ajutat faptul că a încărunțit devreme, dar și cum a fost experiența Big Brother din ochii lui.

Vizual Digi Communications

DIGI, în parteneriat cu Citymesh, a câștigat drepturi pentru utilizarea de frecvențe mobile în Belgia

RCS & RDS S.A., prin intermediul asocierii cu Citymesh NV, parte a grupului IT Cegeka, a câștigat drepturile de utilizare a unor frecvențe din spectrul mobil, ca urmare a participării la licitația organizată de Institutul Belgian pentru Servicii Poștale și Telecomunicații („BIPT”).

mario fresh

Mario Fresh x Renvto - Necesar

Mario Fresh îi calcă pe urme lui Maluma și lansează o piesă cu ritmuri reggaeton. Melodia se numește ”Necesar” și este înregistrată în colaborare cu Renvto.

INNA MAGICAL LOVE

INNA lansează imnul verii – „Magical Love"

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up", regina muzicii dance, INNA, revine cu un nou single – „Magical Love".

GABRIEL FERESTEANU

Fere, nominalizat pentru cea mai bună emisie de radio: "Am nevoie de oameni"

Vești bune pentru Gabriel Fereșteanu, realizatorul emisiunii de seară de la PROFM. După un sezon de exclusivități, invitați de top și cifre bune, Fere a fost nominalizat și pentru cea mai bună emisiune de radio la Premiile Radar de Media.

Rares adi erika

Rareș, Erika și Adi (One True Singer), despre primul lor concert: Am făcut sold-out într-o zi

Rareș, Erika și Adi, tinerele noi talente descoperite în show-ul One True Singer (OTS), primul reality show de talente lansat de Global Records, au povestit despre cum au făcut cunoștință cu industria muzicală și cei mai mari artiști din România, în cel mai nou podcast #searadupa7 cu Fere.

deepforestfest2022

Enjoy the dark side of the music la Deep Forest Fest 2022!

PROFM te invită la Deep Forest Fest, între 29 și 31 iulie 2022!

Mihai si Elwira Petre (2)

Elwira și Mihai Petre: Asia Express a fost cel mai intens emoțional proiect TV

Mihai Petre a făcut în podcastul #searadupa7 un top al emisiunilor în care au fost implicat de-a lungul anilor și a enumerat proiectele lui de suflet. 

Mihai și Elwira Petre

Mihai Petre, la #searadupa7: Spaimă maximă când am văzut primele interviuri cu mine la TV. Ca jurat, era mai ușor

Invitați la podcastul #searadupa7, Elwira și Mihai Petre au povestit la PROFM despre momentul în care Mihai a ajuns pentru prima oară în televiziune, în juriul "Dansez pentru tine".