Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ARMIN VAN BUUREN - FOREVER (NEW PW)

Virgil Ianțu, la #searadupă7: "Eram în metrou și văd un ziar cu fața mea pe toată pagina. Atunci am realizat ce mi se întâmplă"

Seara-dupa-7-invitat-Virgil-Iantu

Virgil Ianțu a fost invitatul lui Fere la podcastul din fiecare luni, #searadupă7. El a povestit cum a ajuns în televiziune, cum l-a ajutat faptul că a încărunțit devreme, dar și cum a fost experiența Big Brother din ochii lui.

 

"Singura problemă la TVR e lipsa promovării"

Virgil Ianțu a vorbit și despre lipsurile cu care se confruntă emisiunea Vrei să fii milionar de când e la TVR.

"Eu apreciez foarte tare ce mi se întâmplă. Eu merg pe jos la TVR, fac 12 minute pe jos. Merg într-un loc în care filma Toma Caragiu, unde au filmat mari artiști, mari cântăreți. Pentru mine e fantastic. De asta, pentru că-mi pasă, mă duc și mă implic și în consilii. Formatul ăsta are suport. Singura problemă a mea este lipsa promovării."

 

"Am apărut târziu pe Instagram, nu-mi plăcea ideea"

Virgil Ianțu a spus și cam cât timp petrece el zilnic pe social media. 

"Nu-mi place să stau cu telefonul în mână. Știu că e nevoie în meseria mea, dar îmi dozez foarte mult timp meu și cel petrecut pe telefon. Sunt activ, dar nu destul. Știu că trebuie să fiu mai mult, dar nu pot, dacă nu simt, nu fac asta. Am apărut târziu pe Instagram, pentru că nu-mi plăcea ideea. Dar am campanii online, ofer conținut valoros. Nu accept orice campanie. Dar nu fac în fiecare zi postare", spune Virgil Ianțu.

 

"Aș vrea să văd tineri faini, cu haz, în TV"

"E păcat că nu mai intră tineri în televiziune. E păcat, aș vrea să văd un băiat fermecător cu haz, un tânăr mișto să mă bucur de el. Să nu înțeleagă lumea că sunt paseist, că numai ce făceam noi era ok."

 

Virgil Ianțu, despre Big Brother: Erau ținuți ca niște animăluțe așa, era ciudat.

Virgil Ianțu a povestit și despre experiența Big Brother și despre cum se vedea show-ul prin ochii lui.

"Era făcut bine show-ul, era un experiment un pic ciudat. Noi nu aveam acces să intrăm în casă. Pereții erau dubli la casă, între ei era un culoar pentru camerele de filmat. O singură dată m-am plimbat pe acel culoar și a fost o situație foarte ciudată. Erau ținuți ca niște animăluțe așa, era ciudat"

Obiceiul de a dormi la prânz

"În primul meu turneu cu Corul Madrigal, în 1991, în Spania, eram atât de obosit. Eram puști, aveam 19 ani, turneu lung, greu. Era să ațipesc pe scenă, deși acolo ești foarte concentrat. Un coleg mi-a zis: de azi înainte dormi în fiecare după amiază. Și de atunci dorm aproape zilnic la prânz", spune Virgil Ianțu.

 

Talismanul norocos: părul cărunt

Ce a avut Virgil Ianțu special de a fost ales la Vrei să fii miliardar?

"Faptul că eram cărunt, probabil fața, un background - am făcut muzică, știam ce e scena, urechea contează, intonația. Aveam niște date naturale acolo. Dar a contat foarte tare și părul cărunt la 29 de ani. Pentru că oferea credibilitate, dădea încredere că nu există suspiciuni, mai ales că era vorba de foarte mulți bani."

 

Momentul în care a realizat că e vedetă

"Eram în metrou și la un moment dat un domn a deschis un ziar mare, iar pe toată pagina aia era fața mea. Atunci am început să realizez ce mi se întâmplă. Iar la prima săptămână de difuzare deja eram arătat cu degetul. 

 

"O apariție pe care chiar nu vreau s-o văd"

Virgil Ianțu și-a adus aminte de primele emisiuni de radio la care a lucrat, dar și de primul live la tv, momentul în care trebuia să anunțe noua emisiune pe care o prezintă.

"Am avut o înregistrare la un moment dat pe o casetă, prima emisie la radio. Era ceva îngrozitor, oribil. Vorbeam apăsat, să se audă vocea corect și bine. Dar am învățat multe lucruri acolo. Nu eram deloc natural, îmi scriam absolut tot. Când a trebuit să intru pentru prima dată la știri la Prima TV a fost o spaimă, o frică. I-am rugat pe colegi să pună pe prompter chiar fiecare vorbă. A fost o apariție pe care nu vreau s-o mai văd."

Vezi aici podcastul integral cu VIRGIL IANȚU la #searadupă7, cu Fere.

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Românca Jenny s-a simțit
Românca Jenny s-a simțit "umilită" când soțul miliardar i-a oferit doar sute de milioane de dolari la divorț. "E lipsă de respect"

Românca Jenny s-a simțit "umilită" când soțul miliardar i-a oferit doar sute de milioane de dolari la divorț. "E lipsă de respect"

FILM NOW Cum arată azi, la 74 de ani, Kramer din
Cum arată azi, la 74 de ani, Kramer din "Seinfeld". Ce spune despre scandalul care i-a încheiat cariera în urmă cu 18 ani: "Lucrez cu lumina și întunericul din mine"

Cum arată azi, la 74 de ani, Kramer din "Seinfeld". Ce spune despre scandalul care i-a încheiat cariera în urmă cu 18 ani: "Lucrez cu lumina și întunericul din mine"

DIGI WORLD Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori:
Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

DIGI ANIMAL WORLD Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc
Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc

DIGI LIFE O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni
O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni
DIGI24 Su-57 vs F-16: Cum se compară cel mai avansat avion de luptă al Rusiei cu avioanele pe care le va primi Ucraina din Occident
Su-57 vs F-16: Cum se compară cel mai avansat avion de luptă al Rusiei cu avioanele pe care le va primi Ucraina din Occident
DIGI SPORT A venit
A venit "nota de plată" pentru revista care a publicat un interviu fals cu Michael Schumacher
DIGI FM De ce aparatele drug test dau erori și ce trebuie să faci. Polițistul Valer Kovacs explică
De ce aparatele drug test dau erori și ce trebuie să faci. Polițistul Valer Kovacs explică
UTV Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, s-a casatorit. Vezi primele imagini de la nunta
Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, s-a casatorit. Vezi primele imagini de la nunta