Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE SOFIA REYES - COBARDE

Rareș, Erika și Adi (One True Singer), despre primul lor concert: Am făcut sold-out într-o zi

Rares adi erika

Rareș, Erika și Adi, tinerele noi talente descoperite în show-ul One True Singer (OTS), primul reality show de talente lansat de Global Records, au povestit despre cum au făcut cunoștință cu industria muzicală și cei mai mari artiști din România, în cel mai nou podcast #searadupa7 cu Fere.

La 9 luni de la terminarea filmărilor, cei trei tineri spun cum au ajuns să facă parte din acest mega concept, cum au pornit de la zero, dar și despre dificultățile întâmpinate pe parcusul show-ului.

Adi, totdată fost component al trupei Maxim, vorbește despre cum a pornit de la zero și în proiectul OTS.

"Prima oară a fost când am plecat în Anglia la facultate, unde am studiat muzica, apoi am venit la OTS în România, unde am început tot de la zero, ca în 2015, când am fost la X Factor și după am ajuns la trupa Maxim", spune Adi.

Erika a atins subiectul oboselii acumulate în timpul showului.

"Am avut o perioadă destul de grea acolo, am avut multe anxietăți. Am început să devin un pic răuță în ultimele 2 episoade", spune ea.

Fere a vrut să afle mai multe și despre tensiunile dintre Rareș și juratul Șerban Cazan. 

"A existat un clinch între mine și Șerban, s-a supărat că i-am spus Cazan, n-am știut că n-am voie să spun așa. Adevărul e că și lui Alex Cotoi tot Cotoi îi spun. Lumea trebuie să înțeleagă că după atâtea luni de show, de multe ori nu mai gândești limpede. Asta e scuza noastră", spune Rareș.

Adi a vrut să le mai spună celor care cred că nu se prea pot face bani din muzică faptul că întotdeauna e așa, dacă ești muncitor și pasionat.

"Chiar dacă nu mai câștigam la fel de mult sau din aceleași surse ca în trupa Maxim, eu am continuat să scriu muzică. Cumva niciodată nu mi-am oprit veniturile din muzică, am cântat la evenimente, am fost toboșar. Se pot face bani din muzică în multe zone conexe ale muzicii". 

Cei trei tineri finaliști spun că show-ul i-a legat foarte mult, că acum există o prietenie foarte strânsă între ei, drept dovadă se văd în fiecare zi și fac tot felul de lucruri împreună.

"Azi, după show, la 9 luni de când s-au terminat filmările pot să spun că m-a ajutat mult de tot experiența asta", spune Rareș.

Rareș, Adi și Erika mai spun și că au fost extraordinar de uimiți de concertul pe care l-au susținut la final de show, anunțat doar cu o oră înainte. "Știau versurile, știau piesele lansate". 

"Eu n-am avut tangențe cu muzica, dar când mă uitam la TV și mă uitam cu mare admirație la marii artiști. Când am ajuns aici am fost starstruck. Pur și simplu a fost sublim, dar ne-am obișnuit repede. Acum a devenit o obișnuiță să vedem cei mai mari artiști în fața noastră, să lucrăm cu ei. Ne bucurăm că avem oportunitatea asta mișto să învățăm multe lucruri de la ei", adaugă Rareș.

Vezi podcastul complet #searadupa7 cu Rareș, Adi și Erika de la One True Singer chiar aici. 

 

Top citite
01 onetrue
Aventura One True Singer continuă cu un val nou de lansări!
02 onetrue
Primele lansări din show-ul One True Singer sunt aici!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Catherine Deneuve, șic și la 80 de ani. Apariție elegantă la Cannes 2024, unde și-a arătat tatuajul de pe picior și și-a însoțit fiica
Catherine Deneuve, șic și la 80 de ani. Apariție elegantă la Cannes 2024, unde și-a arătat tatuajul de pe picior și și-a însoțit fiica

Catherine Deneuve, șic și la 80 de ani. Apariție elegantă la Cannes 2024, unde și-a arătat tatuajul de pe picior și și-a însoțit fiica

FILM NOW Cum arată azi, la 74 de ani, Kramer din
Cum arată azi, la 74 de ani, Kramer din "Seinfeld". Ce spune despre scandalul care i-a încheiat cariera în urmă cu 18 ani: "Lucrez cu lumina și întunericul din mine"

Cum arată azi, la 74 de ani, Kramer din "Seinfeld". Ce spune despre scandalul care i-a încheiat cariera în urmă cu 18 ani: "Lucrez cu lumina și întunericul din mine"

DIGI WORLD Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori:
Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

DIGI ANIMAL WORLD Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc
Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc

DIGI LIFE O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni
O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni
DIGI24 O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev timp de un an
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev timp de un an
DIGI SPORT Doi copii au fost filmați în tribună și ce a urmat a devenit viral instant: peste 25 de milioane de vizualizări!
Doi copii au fost filmați în tribună și ce a urmat a devenit viral instant: peste 25 de milioane de vizualizări!
DIGI FM De ce aparatele drug test dau erori și ce trebuie să faci. Polițistul Valer Kovacs explică
De ce aparatele drug test dau erori și ce trebuie să faci. Polițistul Valer Kovacs explică
UTV Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, s-a casatorit. Vezi primele imagini de la nunta
Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, s-a casatorit. Vezi primele imagini de la nunta