Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

Rareș, Erika și Adi (One True Singer), despre primul lor concert: Am făcut sold-out într-o zi

Rares adi erika

Rareș, Erika și Adi, tinerele noi talente descoperite în show-ul One True Singer (OTS), primul reality show de talente lansat de Global Records, au povestit despre cum au făcut cunoștință cu industria muzicală și cei mai mari artiști din România, în cel mai nou podcast #searadupa7 cu Fere.

La 9 luni de la terminarea filmărilor, cei trei tineri spun cum au ajuns să facă parte din acest mega concept, cum au pornit de la zero, dar și despre dificultățile întâmpinate pe parcusul show-ului.

Adi, totdată fost component al trupei Maxim, vorbește despre cum a pornit de la zero și în proiectul OTS.

"Prima oară a fost când am plecat în Anglia la facultate, unde am studiat muzica, apoi am venit la OTS în România, unde am început tot de la zero, ca în 2015, când am fost la X Factor și după am ajuns la trupa Maxim", spune Adi.

Erika a atins subiectul oboselii acumulate în timpul showului.

"Am avut o perioadă destul de grea acolo, am avut multe anxietăți. Am început să devin un pic răuță în ultimele 2 episoade", spune ea.

Fere a vrut să afle mai multe și despre tensiunile dintre Rareș și juratul Șerban Cazan. 

"A existat un clinch între mine și Șerban, s-a supărat că i-am spus Cazan, n-am știut că n-am voie să spun așa. Adevărul e că și lui Alex Cotoi tot Cotoi îi spun. Lumea trebuie să înțeleagă că după atâtea luni de show, de multe ori nu mai gândești limpede. Asta e scuza noastră", spune Rareș.

Adi a vrut să le mai spună celor care cred că nu se prea pot face bani din muzică faptul că întotdeauna e așa, dacă ești muncitor și pasionat.

"Chiar dacă nu mai câștigam la fel de mult sau din aceleași surse ca în trupa Maxim, eu am continuat să scriu muzică. Cumva niciodată nu mi-am oprit veniturile din muzică, am cântat la evenimente, am fost toboșar. Se pot face bani din muzică în multe zone conexe ale muzicii". 

Cei trei tineri finaliști spun că show-ul i-a legat foarte mult, că acum există o prietenie foarte strânsă între ei, drept dovadă se văd în fiecare zi și fac tot felul de lucruri împreună.

"Azi, după show, la 9 luni de când s-au terminat filmările pot să spun că m-a ajutat mult de tot experiența asta", spune Rareș.

Rareș, Adi și Erika mai spun și că au fost extraordinar de uimiți de concertul pe care l-au susținut la final de show, anunțat doar cu o oră înainte. "Știau versurile, știau piesele lansate". 

"Eu n-am avut tangențe cu muzica, dar când mă uitam la TV și mă uitam cu mare admirație la marii artiști. Când am ajuns aici am fost starstruck. Pur și simplu a fost sublim, dar ne-am obișnuit repede. Acum a devenit o obișnuiță să vedem cei mai mari artiști în fața noastră, să lucrăm cu ei. Ne bucurăm că avem oportunitatea asta mișto să învățăm multe lucruri de la ei", adaugă Rareș.

Vezi podcastul complet #searadupa7 cu Rareș, Adi și Erika de la One True Singer chiar aici. 

 

Top citite
01 onetrue
Aventura One True Singer continuă cu un val nou de lansări!
02 onetrue
Primele lansări din show-ul One True Singer sunt aici!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil