Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE TEDDY SWIMS - THE DOOR

550 articole scrise de Raluca

maxresdefault

Buletin Dat Drăcea - Vineri 23 Septembrie | What The Fun!

JO

De ziua ei, JO lansează piesa „Puerto Rico”, în primă audiție live la petrecerea aniversară

Pe 29 august, JO și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit alături de prieteni, familie și artiști, cărora le-a oferit mai multe surprize pe parcursul serii. În cadrul evenimentului invitații au ascultat în premieră single-ul „Puerto Rico”, cântat live alături de bandul său.

dragosteadintei

La 19 ani de la lansare, Radu Sîrbu prezintă primul remix cu clip al hitului internațional „Dragostea din Tei"

„Vrei să pleci dar nu mă, nu mă iei/ Nu mă, nu mă iei, nu mă, nu mă, nu mă iei/ Chipul tău și dragostea din tei/ Mi-amintesc de ochii tăi" sunt versurile ce au făcut înconjurul lumii, iar la 19 ani de la lansare, Radu Sîrbu, fost component al trupei O-Zone, prezintă primul remix cu clip al hitului internațional „Dragostea din Tei".

ruby_alexvelea

RUBY lansează piesa „Viciu între vicii", în colaborare cu Alex Velea

Luna septembrie aduce prima colaborare dintre RUBY și Alex Velea, iar cei doi artiști lansează  piesa „Viciu între vicii". Cu o poveste muzicală ce surprinde senzualitatea artistei parcă desprinsă din Grădina Eden, RUBY joacă rolul femeii efemere care știe cum să-și etaleze atuurile și devine astfel fructul interzis, dar și viciul între vicii pentru oricine o întâlnește.

feli

Feli cântă despre o „Dragoste nebună"

Feli lansează „Dragoste nebună", o piesă despre parcursul imprevizibil al unei povești de iubire în care se amestecă amăgirile cu dezamăgirile, orgoliul cu iertarea și sentimentele cu realitatea. „Tu, dragoste nebună, ce-ai lăsat în urmă, doar dezamăgire și-amintiri/ Dragoste nebună, fulgere și tună, dar din când în când ne mai și iubim" spun parte din filele amare, scrise uneori cu litere dulci ale poveștii din „Dragoste nebună" cântată de Feli. 

Luna septembrie_FilmNOW

În septembrie, Film Now transformă serile de toamnă într-un festival nesfârșit de emoții

Film Now face tranziția dintre ultimul film de vară și întâiul film de toamnă mult mai suportabilă, astfel, cinefilii nu vor avea timp să devină nostalgici după festivaluri și experiențe de neuitat, fiindcă toamna asta se transformă într-un festival nesfârșit, cu premiere TV și producții de suflet. Suspansul, emoția, dragostea, aventura și hazul așteaptă ca iubitorii de orice gen să se adune, în familie sau cu prietenii, să împărtășească intensitatea scenei și să pătrundă în mintea regizorilor.

inna_reynman

INNA prezintă ”Wherever You Go”cu Reynmen, celebrul artist din Turcia

INNA continuă colaborările spectaculoase și lansează "Wherever You Go", în colaborare cu Reynmen din Turcia, unul dintre artiștii și creatorii de conținut în ascensiune.

Czech Rally Zlin 2022 - Cristiana Oprea-Alexia Parteni Momentum Images-87

Fetele au dus tricolorul pe podiumul raliului european din Cehia

Ca să termini primul, în primul rând trebuie să termini - așa spune o vorbă înțeleaptă din motorsport, demonstrată cu brio de singurul echipaj românesc prezent la startul penultimei etape din Campionatul European de Raliuri FIA ERC, care a avut loc pe 26-28 august în Cehia.

smiley

Smiley lansează, fără să știe, „Colecționara", o piesă senzuală de club

Echipa lui Smiley a preluat controlul canalelor artistului, care e în vacanță, într-o mică pauză de la online. Colegii lui au decis să lanseze o piesă pe care el o amână de ceva timp, dar care este „hit-ul studioului", fiind pe repeat de câteva luni.