Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER KUNGS - NEVER GOING HOME

550 articole scrise de Raluca

delia-galati

Delia lansează "OTZL GLTZ", hitul verii, piesa virală care (re)cucerește România

Delia surprinde din nou publicul cu o lansare neașteptată și prezintă piesa "OTZL GLTZ" cu videoclip oficial, dinamic și plin de energie.

profm_vara_KV_GENERAL_1

Din 6 iunie, #followprofm ca să ai parte de cea mai tare experiență a verii tale

Din 6 iunie, cu PROFM poți trăi cea mai tare vară ever! 

danciulescu-bratu-podcast

Ionel Dănciulescu, la #searadupa7: Mi-aș dori să câștige finala Champions League Liverpool, pentru Klopp

UEFA Ionel Dănciulescu, al doilea marcator all-time din Liga 1, și Florin Bratu, fost dinamovist de elită, au vorbit în podcastul #searadupa7 despre finala UEFA Champions League.

DIGI_ (1)

RCS & RDS respinge acuzațiile aduse în spațiul public și afirmă că respectă standardele de legalitate în activitatea sa

Față de recentele alegații prezentate în mass-media și în dezbateri parlamentare, RCS & RDS respinge toate acuzațiile despre pretinse acțiuni ilicite în conduita de afaceri.

MIRA

JUNO x MIRA lansează "Toată noaptea"

Hitul verii vine de la JUNO x MIRA și se va auzi cu siguranță în boxele cluburilor toată noaptea. După colaborările de succes pe care le-a avut cu Raluka - "Două inimi" și JO - "Mă mai ia",  care au stat săptămâni bune în trendingul românesc, JUNO bifează încă o apariție fresh și sexy alături de frumoasa artista Mira.

SPIKE

Spike lansează oficial mult-așteptatul său single, „Naufragiat"

Spike lansează oficial piesa deja prezentă pe cele mai importante posturi de radio și mult așteptată de fani, „Naufragiat".

amna

„Sună-mă tu" este numele celei mai fresh piese lansate de AMNA

„Sună-mă tu" este numele celei mai noi piese pe care AMNA o lansează în prag de vară. Cu versuri sensibile și cu un mesaj aparte despre dragoste și amăgire, „Sună-mă tu" este o poveste plină de emoție, pusă pe note muzicale, despre golul pe care o persoană îl lasă în viață cuiva atunci când alege să plece și să își croiască un nou drum.  

Vizual Digi Communications (1)

Digi Communications N.V. raportează o creștere accelerată a veniturilor în primul trimestru al anului 2022

Digi Communications N.V. și-a depășit performanțele financiare și operaționale în primul trimestru, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. Veniturile consolidate ale Grupului, din operațiunile continue, au crescut cu 21% în primul trimestru al acestui an, ajungând la 361 milioane de euro. EBITDA ajustată (inclusiv IFRS 16) a marcat o creștere de 9,5% de la an la an, până la 124 milioane de euro. EBITDA ajustată (excluzând IFRS 16) a crescut cu 6,1%, până la 105 milioane de euro.

una

Emilian feat. Connect-R - "UNA", colaborarea verii

Emilian este unul dintre artiștii care au reușit să urce rapid în topurile muzicale și să ajungă la inimile oamenilor cu piesele sale. După succesul înregistrat cu piese precum "O mie de inimi", "De 3 zile nu am somn" feat. Theo Rose sau cel mai recent single, "Tequila", Emilian vine cu un hit neasteptat alături de o legendă a muzicii românești: Connect-R. Succesul acestuia este deja bine cunoscut, iar marile lui hit-uri încă se aud pe radiouri.