Bucuresti | 102,8FM ADI ISTRATE - UN PIC (NEW PW)

550 articole scrise de Raluca

1Nicole_Cherry_268_

Nicole Cherry va deschide super showul pregătit de Maluma la București!

Nicole Cherry va cânta în deschiderea „Papi Juancho Maluma World Tour" de pe 8 aprilie de la București în fața miilor de români ce vor fi prezenți la Romexpo.

lora

MIRA și LORA, împreună pentru o colaborare inedită cu un mesaj emoționant! Cele două artiste lansează „Tu cu Ea", un statement muzical

MIRA și LORA au pregătit pentru public cea mai tare surpriză a acestei primăveri! Cele două artiste uimesc fanii cu o colaborare inedită și lansează o baladă emoționantă: „Tu cu Ea".

smiley

Colaborare șoc pentru industria muzicală din România! Smiley cântă cu Șatra B.E.N.Z. „Fii tot ce poți"

Smiley lansează pe toate platformele de streaming „Fii tot ce poți", un feat. neașteptat cu Șatra B.E.N.Z. și marchează astfel o colaborare considerată a fi „șocantă" de industria muzicală românească, dar și reunirea Șatrei după 2 ani de la ultima lor lansare împreună. 

deliaruspiesa

Delia Rus și Yakki promit că „până dimineață” te ajută să uiți

Delia Rus a lansat „până dimineață”, în colaborare cu Yakki, unul dintre artiștii pe val ai muzicii trap din România. O poveste pe linii melodice, care îmbină perfect stilul pop cu cel trap și care expune etapele prin care o inimă frântă se vindecă, „până dimineață” este o piesă inspirată din experiențele sentimentale ale celor doi artiști. 

gradient-1 (1)

R3HAB: 5 lucruri nelipsite din viața lui

Unul din cei mai iubiți DJ din lume, R3HAB va fi prezent vara aceasta la SAGA Festival în București. Locul 12 în topul celor mai apreciați DJ de revista DJ Mag (2018), R3HAB este ascultat de peste 20M de fani lunar doar pe Spotify, în timp ce piesele lui depășesc 1 miliard de vizualizări pe YouTube.

adda

ADDA continuă călătoria muzicală cu „Du-te la ea", cea de-a șasea piesă de pe albumul „Fata din Diamant"

După ce a dezvăluit publicului cel de-al doilea album din cariera sa, ce poartă numele de „Fata din diamant", ADDA continuă seria de lansări cu „Du-te la ea", cea de-a șasea piesă de pe materialul discografic.

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 263 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2022

Grupul DIGI, prin operațiunile companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A. și a tuturor entităților sale, care își desfășoară activitatea în România, a virat în primul trimestru al acestui an, peste 263 milioane de lei către bugetul de stat, reprezentând taxe și impozite.

onetrue

Primele lansări din show-ul One True Singer sunt aici!

Primul val de piese din noul talent show One True Singer sunt acum disponibile pe toate platformele. Erika, Julian, Sonia, Gheboasă, DIME, Robert James Quinn, rareș, ADI și Dreea își fac debutul alături de Global Records, în lansări solo sau colaborări. Cu diferite backgrounduri în muzică sau chiar noi debutanți, cei 8 artiști sunt pregătiți de provocările ce vin la pachet cu dorința de a fi artistul anului.

nicolecherry

Nicole Cherry lansează "Florile Tale" – prima piesă alături de Global Records

Nicole Cherry, una din cele mai urmărite interprete din România, lansează melodia "Florile Tale". Artista, proaspăt devenită mamă, cântă despre libertatea pe care ți-o oferă o despărțire din care ieși învingător.