Bucuresti | 102,8FM ZERB - MWAKI

550 articole scrise de Raluca

spike

Spike revine cu o nouă piesă manifest, „Muguri", ce descrie perfect contextul geopolitic actual

Spike revine cu o nouă piesă manifest, „Muguri", o capodoperă din punct de vedere liric, ce descrie contextul geopolitic actual.

DSC06952

Otilia Bilionera, la Dimineața Blană: Nu m-aș mai duce niciodată la Survivor. M-am întors cu ulcer

Otilia Bilionera a venit la Dimineața Blană după revenirea din experiența Survivor și ne-a povestit cum a fost pentru ea aventura din Dominicană.

8adbe8e1-5270-bea8-4457-3a23e618aae7

Iuliana Beregoi lansează „După apus" – un cântec despre o iubire sinceră și simplă

Cea mai îndrăgită adolescentă a generației ei, Iuliana Beregoi revine cu piesa „După apus" dedicată adolescenților ce iubesc sincer și simplu. 

HBO Max & DIGI

Abonații DIGI beneficiază, fără niciun cost, de experiențe de streaming premium, cu noul serviciu HBO Max

DIGI pune gratuit la dispoziția tuturor clienților care au abonament de televiziune cu extraopțiunea HBO sau MAXPAK, noi funcționalități și experiențe de streaming premium, prin intermediul aplicației HBO Max care înlocuiește platforma HBO GO, deținută de WarnerMedia. HBO Max oferă o lume a entertainmentului de înaltă calitate de la branduri precum Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals și este disponibilă tuturor clienților DIGI care au activat sau vor activa extraopțiunea MAXPAK, respectiv HBO.

LIDIA BUBLE

Lidia Buble lansează „Draga mea", o confesiune muzicală cu un mesaj sensibil

Lidia Buble revine cu un nou look și o piesă cu o încărcătură emoțională puternică, o scrisoare dedicată tuturor celor care uită de oamenii din jurul lor, în drumul către fericire, și ajung să-i rănească. „Draga mea" este numele noului single al artistei, o confesiune muzicală cu un mesaj sensibil.

48df4f42-aa78-2380-8362-da0e80bf3d6e

Raluka a lansat o nouă piesă, “Buchet de trandafiri”

Raluka, una dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicală românească, cu un timbru vocal de neuitat, jurata show-ului muzical SuperStar, lansează o nouă piesă împreună cu HaHaHa Production și Ghost Records, "Buchet de trandafiri".

comunicat_FilmNOW-martie

În luna martie, acțiunea, suspansul și emoția își dau întâlnire pe Film Now

În luna martie, acțiunea, suspansul și emoția își dau întâlnire pe Film Now.

forever tunecore

Yuka lansează noul single – Forever More – o poveste de dragoste pentru generația Z

Yuka, una dintre cele mai tinere artiste semnate Global Records, lansează noul single – „Forever More", o poveste sinceră de dragoste pentru tânăra generație, transmisă prin emoția pianului și a timbrului unic al artistei.

Leap Year Baby CATALINA CARA

Catalina Cara lansează EP-ul de debut, “Leap Year Baby”

După lansarea a două single-uri, primite cu entuziasm de public, cântăreața și compozitoarea Catalina Cara lansează EP-ul de debut, „Leap Year Baby”, o colecție de 5 piese care punctează firul narativ al călătoriei artistei către sine.