Bucuresti | 102,8FM MATTEO - A MEA (NEW PW)

550 articole scrise de Raluca

OANA RADU

Oana Radu a cântat în premieră LIVE la Dimineața Blană "Când am o zi grea"

Când ai o zi grea dai play la noua piesă lansată de Oana Radu, nu-i așa?

cabron & theo rose

Cabron și Theo Rose lansează colaborarea anului, "Fructul interzis"!

Cabron, una dintre cele mai importante voci ale hip-hop-ului din România, revine în 2022 cu o premieră pentru industria muzicală printr-o colaborare neașteptată cu artista momentului, Theo Rose.

Carla's Dreams

Carla's Dreams revine cu single-ul "Victima", o piesă de dragoste pentru suflet și minte

Carla's Dreams își bucură fanii cu un nou single pentru începutul de an care se numește "Victima" și care se lansează cu videoclip oficial.

780x440px

Digisport.ro, record absolut de trafic în categoria site-urilor cu profil sportiv în 2021: peste 924 milioane de afișări

Site-ul digisport.ro a înregistrat în 2021 peste 924 milioane de afișări de pagină, un record de trafic pentru o platformă media online care se adresează consumatorilor de conținut sportiv, conform Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT).

CRISTIANA OPREA

Cristiana Oprea, la Dimineața Blană: Voi participa pentru prima oară la un raliu pe zăpadă, alături de ascultătoarea PROFM

Cristiana Oprea a revenit la Dimineața Blană cu Veve & Coțofană să ne povestească ce planuri are pentru 2022 și la ce competiții de raliu o putem urmări în perioada următoare.

IANCU GUDA

Iancu Guda, la Dimineața Blană: Cum să-ți dublezi economiile la 7 ani

Iancu Guda a revenit la început de an la Dimineața Blană cu Veve și Coțofană, să ne învețe cum să ne dublăm economiile la 7 ani.

MADALINA MANOLE

Astrologul Mădălina Manole, la Seara după 7, cu Fere: Care sunt zodiile norocoase ale lui 2022?

Astrologul Mădălina Manole a venit la PROFM, Seara după 7, să povestească alături de Fere ce zodii sunt favorizate în 2022.

SMILEY

În al treilea episod din serialul muzical „Mai mult de-o viață", Smiley se lasă „Purtat de vânt" și ajunge la Gina Pistol

Smiley se lasă „Purtat de vânt" în al treilea episod din serialul muzical „Mai mult de-o viață" în care apare în premieră și Gina Pistol. După ce primele două episoade ale serialului, „Locul sfințește omul" și „Nu mai există dup-aia", au spus povestea copilăriei fericite și a adolescenței tumultuoase a trei buni prieteni, „Purtat de vânt" aduce în prim plan lupta personajului principal de a păstra bucuria, simplitatea și esența vieții, dincolo de drumul succesului și al visului împlinit.

DSC05770 (1)

Liviu Teodorescu ne-a colindat alături de VEVE, la Dimineața Blană

Liviu Teodorescu este cel de-al 4-lea artist care a venit să ne colinde LIVE la Dimineața Blană, alături de VEVE, și care a fost complice la surprizele emoționante pentru ascultătorii PROFM.