Bucuresti | 102,8FM SMILEY - CULOAREA TA

550 articole scrise de Raluca

AMI

AMI, la Dimineața Blană: Înainte eram prea perfecționistă și nu știam să mă bucur de ce am, de moment

AMI ne-a îndulcit dimineața de vineri azi, în studio, la Dimineața Blană cu Veve și Coțofană.

mira

MIRA și Mario Fresh lansează „Deziubește-mă”

Cea mai așteptată colaborare a anului: MIRA și Mario Fresh lansează „Deziubește-mă", o baladă puternică, plină de însemnătate. Cei doi artiști au făcut echipă pentru un proiect fresh pe care mulți îl vor numi intrigant, ce punctează și o premieră din punct de vedere muzical.

DSC04132

Connect-R, SHIFT și Johny Romano, la Liza & Fere. EXCLUSIV, mamele lor, în direct la PROFM

Luni seară, Connect-R, SHIFT și Johny Romano au făcut show aseară la Liza & Fere. Dar nu numai ei, pentru că am reușit să vorbim și cu mamele lui Connect-R, SHIFT, care ne-au făcut pielea de găină cu poveștile lor despre cei doi artiști.

DSC04163

3 motive pentru care "Na Janau" nu e trapmanea! Johny Romano va scoate și o piesă despre infracțiuni

Luni seară, la Liza și Fere, a fost spectacol în toată regula. Connect-R, Shift și Johny Romano ne-au povestit ce mai fac ei, ne-au cântat și au lămurit multe întrebări.

emaa

EMAA lansează "Atât de noi" la The Session, o piesă din suflet pentru inimi

EMAA revine cu o nouă lansare în 2021. "Atât de noi" calcă pe urmele Sufletului Imun în profunzimea versurilor și a interpretării cu care am fost obișnuiți de către EMAA. Într-o lume a vitezei, vocea Emei te oprește din haosul cotidian și te așează la masă pe tine cu cele mai sincere gânduri într-o discuție reală. Această lansare este prima din seria The Session din 2021.

ADINA BUZATU

Adina Buzatu, la Dimineața Blană: Mulți bărbați poartă pantaloni de zici că sunt Baryshnikov, că fac balet. Cureaua strică!

Adina Buzatu ne-a învățat azi, la Dimineața Blană, cum să ne îmbrăcăm cu stil, ca să arătăm bine, și cum să ne alegem hainele cu cap!

minelli

Minelli lansează o nouă piesă fenomen „Nothing Hurts"

Minelli pregătește o nouă bombă internțională după RAMPAMPAM lansată în Martie 2021 care a ajuns pe poziția #4 în Global Shazam și poziția #1 in Global Shazam Dance. Piesa ne-a facut să o iubim de la primul play. "Nothing Hurts" îi calcă pe urme cu un vibe nou ce va cuceri cluburile din întreaga lume. 

na janau

Johny Romano lansează “Na Janau”!

Vine hit-ul! Și poartă semnătura lui Connect-R și a lui Johny Romano de care o să auziți foarte multe, numai de bine. Un interpret talentat care promite mult și care vine acum în atenția iubitorilor de muzică cu o piesă care va fi una de colecție și de suflet pentru că nu o să vă mai puteți despărți de ea! De ce? Explică imediat Johny Romano!

DSC04006

Florian Rus și JO cântă LIVE la Dimineața Blană la "Dacă m-ai iubit cândva"

Florian Rus și JO au cântat LIVE la Dimineața Blană la "Dacă m-ai iubit cândva".