Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT UNU - Cantec Pentru Sanatatea Ierbii

550 articole scrise de Raluca

NANE

NANE lansează noul single "BBYMM"

NANE își promovează viitorul album "Cordial" cu primul single "BBYMM". Albumul are la bază ritmurile R&B, fiind o abordare nouă a artistului. Piesa este despre cum este dragostea înțeleasă în cartiere, o iubire reală, fizică și plină de pasiune. Atmosfera melodiei îți aduce aminte de o vară târzie sau relaxare cu care ne întâmpină toamna mereu.

florin

Florin Cujbă, la Dimineața Blană: Cei mai ascultători clienți ai mei sunt BRomania, INNA, Minelli, Jorge. Andreea Raicu, mai puțin

Antrenorul personal Florin Cujbă a dat din casă azi, la Dimineața Blană, în legătură cu clienții săi celebri mai ascultători sau mai puțin ascultători la sală.

DSC03465 (1)

Trainerul personal Florin Cujbă, la Dimineața Blană: Cu 1.000 de lei pe lună poți avea o alimentație echilibrată

Ne-am început săptămâna în forță cu trainerul personal Florin Cujbă la Dimineața Blană, care ne-a spus mai multe secrete pentru a avea un stil de viață sănătos.

up

INNA lansează single-ul super catchy „Up" cu lyric video

INNA revine cu un single catchy și care va da dependență care se numește „Up", compus de Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, INNA și Alex Cotoi, versuri de Minelli și produs de Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac.

Cover Story_Iuliana Panache

Iuliana Panache, Director PROFM: „Pentru mine, radioul este a doua dragoste”

Dacă vă întrebați ce au în comun radioul, jurnalismul și antreprenoriatul, răspunsul este simplu: Iuliana Panache, noul Director PROFM, în cadrul grupului DIGI | RCS & RDS.

DSC03287

Frate, frate, dar hai să vă testăm! Alina Eremia și Mircea Eremia, testați la Dimineața Blană

Alina Eremia și Mircea Eremia ne-au arătat azi la Dimineața Blană cât de bine se cunosc ei, ca frați. 

DSC03284

Amintiri cu năbădăi, de la Alina Eremia și Mircea Eremia, la Dimineața Blană

Zi cu emoție în studioul PROFM la Dimineața Blană! Invitații lui Veve și Coțofană au fost Alina Eremia și fratele ei, Mircea Eremia.

ANDREEABALAN

Andreea Bălan lansează „Soare după nori", single ce poartă numele celui mai nou album al artistei

„Soare după nori" este noul single pe care Andreea Bălan îl lansează, ce poartă și numele celui mai recent album al artistei, un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare. Compusă de către Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, „Soare după nori" este o piesă sensibilă cu un mesaj puternic, despre a învăța din nou să zbori și să treci peste zile care dor.

ELENI

Eneli revine către inimile noastre cu videoclipul piesei LOVER

Eneli lansează o nouă piesă numai bună de adăugat în playlisturile noastre de toate zilele. "Lover" este o aventură misterioasă, de la un capăt la altul, despre o iubire interzisă care are însă, un final deschis. Astfel de finaluri ne invită practic să deslușim misterele poveștilor cu propria noastră imaginație. Melodia este piperată cu influențe orientale, care sigur te vor face să o asculți non-stop.