Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT CHRIS ISAAC - WICKED GAME

Andreea Bălan lansează „Soare după nori", single ce poartă numele celui mai nou album al artistei

ANDREEABALAN

„Soare după nori" este noul single pe care Andreea Bălan îl lansează, ce poartă și numele celui mai recent album al artistei, un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare. Compusă de către Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, „Soare după nori" este o piesă sensibilă cu un mesaj puternic, despre a învăța din nou să zbori și să treci peste zile care dor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„«Soare după nori» este o piesă care mă reprezintă cel mai bine și în care mi-am pus tot sufletul. Pe de o parte, prin acest single mă arăt atât vulnerabilă, cât și puternică după foarte multe experiențe frumoase sau mai puțin frumoase din viața mea, iar pe de altă parte, acesta dezvăluie totodată apogeul vindecării mele.

Așa cum puteți vedea și în videoclip, este momentul în care las tot trecutul în urmă și merg înainte senină și zâmbitoare. Mulți dintre noi trecem prin diferite stări și experiențe care ne transformă și ne formează ca oameni și sunt convinsă că pe mulți dintre voi vă va motiva și vă va face să vă dați seama cât de puternici sunteți", povestește Andreea Bălan.

Single-ul este însoțit de un videoclip emoționant ce prezintă mai multe etape din viața artistei. Condusă de emoții, Andreea retrăiește cele mai importante clipe, însă încurajează copilul din ea să se bucure de fiecare în parte, să învețe și să privească spre un viitor mai bun.

„Soare după nori" face parte din cel mai recent material discografic lansat de către Andreea Bălan, un album ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei.

Printre melodii se numără „Inimă de fier", „Am crezut în basme", „Nu mai doare" și „Iubește-mă, nu", dar și alte piese noi.  Albumul „Soare după nori" este disponibil atât online, cât și în rețeaua de magazine Muzica și librăriile Cărturești.

Pentru artistă, această perioadă este una aglomerată. Andreea se bucură să-și revadă fanii la concertele sale și să împărtășească cu ei muzica sa și buna dispoziție. Cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans", „Bunny Show" și „Fantezia Show", Andreea Bălan oferă publicului o experiență vizuală coregrafică ca un maraton de emoții, pasiune și distracție, prezentate în diferite povești conceptuale.

Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpun publicul într-o lume plină de visare, cu majorete, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă", single care a adunat peste 57.000.000 de vizualizări pe YouTube. 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Top citite
01 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
02 andreea balan si victor cornea (1)
Tatăl Andreei Bălan nu l-a cunoscut încă pe iubitul acesteia. Ce spune despre cum o vede acum pe fiica lui: "E extrem de liniștită"
03 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”
04 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
05 Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Andreea Bălan a nu putut intra în propria casă: „E trecut de miezul nopții, nu am cheie de la ușă”. Cum a rezolva artista problema
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Cum și-a petrecut Andreea Bălan ultima zi în Rio de Janeiro. Artista a profitat din plin de soare: „Swipe ca să vedeți pătrățele”

Victor Cornea a fost prezent la Rio de Janeiro, unde a participat la un turneu de tenis la dublu, însoțit de frumoasa sa iubită, cântăreața Andreea Bălan. Artista nu a ratat ocazia și a realizat câteva fotografii spectaculoase în ultima sa zi petrecută în Brazilia, purtând un costum de baie îndrăzneț. 

andreea balan si victor cornea
Reacția Andreei Bălan când a fost întrebată de ce poartă numele de familie al lui Victor Cornea: „Uneori sunt soție”

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată în relația cu Victor Cornea. Artista își susține partenerul și îl însoțește la toate meciurile de tenis, în prezent fiind în Grecia. Cântăreața a surprins pe toată lumea atunci când a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu legitimația primită la Atena, din partea organizatorilor pentru a-l urmări îndeaproape pe Victor, aceasta purtând numele tenismenului. 

andreea balan si iubitul
Reacția Andreei Bălan după ce a fost mustrată că îl distrage pe Victor Cornea de la carieră: „Habar n-aveți”

Andreea Bălan a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a primit un comentariu nepotrivit despre relația ei cu Victor Cornea. Artista a venit cu o replică acidă și a ținut să-și apere relația atunci când o doamnă a îndrăznit să-i sugereze să-l lase pe iubitul ei să se concentreze mai mult asupra carierei. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Amber Heard, fericită, zâmbitoare și mamă full time. Poze rare de paparazzi cu fosta lui Johnny Depp și micuța ei de 3 ani, pe străzile din Madrid
Amber Heard, fericită, zâmbitoare și mamă full time. Poze rare de paparazzi cu fosta lui Johnny Depp și micuța ei de 3 ani, pe străzile din Madrid

Amber Heard, fericită, zâmbitoare și mamă full time. Poze rare de paparazzi cu fosta lui Johnny Depp și micuța ei de 3 ani, pe străzile din Madrid

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
FOTO Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
DIGI FM Lupta aprigă dusă de o româncă, bolnavă de cancer, cu Elon Musk: „Mi-aș dori să aibă decența să-și ceară scuze!”
Lupta aprigă dusă de o româncă, bolnavă de cancer, cu Elon Musk: „Mi-aș dori să aibă decența să-și ceară scuze!”