Bucuresti | 102,8FM JASON DERULO - SPICY MARGARITA (NEW PW)

550 articole scrise de Raluca

emaa

EMAA revine cu un nou single – Sufletu' Imun

După ultima sa colaborare de succes alături de Carla's Dreams pentru piesa "N-aud", EMAA revine cu un nou single – "Sufletu' Imun", o piesă personală, unde versurile te vor purta departe de agitația zilelor, de gândurile apăsătoare, lăsând în urmă lor doar stările de bine. "Sufletu Imun" reprezintă, în sine, o stare pe care EMAA dorește să o trezească în fiecare ascultător.

Digi_Sediu

Grupul DIGI, contribuție record la bugetul de stat în trimestrul 3 al anului 2021

Grupul DIGI, din care fac parte operatorul de comunicații electronice RCS & RDS S.A. și toate entitățile suport care desfășoară activitatea în România, a achitat în septembrie 2021, peste 91 milioane lei, reprezentând taxele și impozitele virate către bugetul de stat. De asemenea, Grupul DIGI a susținut bugetul de stat în trimestrul 3 al anului 2021 cu suma record de peste 275 milioane lei.

stefania

Ștefania lansează ceva... „DIRTY”

Este un sound nou față de ce am lansat până acum, un sound în care m-am regăsit în totalitate. Sper să ajungă și la public toată energia bună pe care am pus-o în această piesă. Am încercat ceva inedit, de la piesă până la videoclip, care by the way este făcut în totalitate de Ștefan în New York, de la filmarea propriu-zisă până la montaj și colorizare. Sunt tare mândră de rezultat”, a declarat artista.

themotans

The Motans lansează single-ul "A mea"

După o lungă perioada de timp în care am putut doar  să sperăm la experiența unui festival, la vibe-ul nopților lungi și pline de muzică, anul acesta am putut să retrăim acele momente. Noul single The Motans - "A mea" este pregătit să păstreze toate aceste experiențe în versuri, motiv pentru care videoclipul a fost filmat în inima celui mai iubit festival al momentului, în locul unde s-au născut cele mai spontane povești de dragoste.

airyenvay

Airyen Vay a lansat piesa "Put Your Money Where Your Mouth Is"

Cântăreața pop Aiyren Vey revine în atenția fanilor săi cu o nouă lansare specială. la fel cum sunt toate melodiile pe care le compune. Este vorba de "Put your money where your mouth is" o piesă R&B, dancehall, raggae- pop.

beregratis

BERE GRATIS & LORA, colaborare inedită pentru videoclipul „LA UȘA TA”

Luna octombrie aduce o nouă surpriză muzicală marca Bere Gratis și Sprint Music. Este vorba despre piesa „La ușa ta”, o nouă colaborare cu Lora. Piesa este însoțită de un videoclip cu imagini din pelicula „Între chin și amin” regizată de Toma Enache, o poveste care i-a inspirat pe membrii trupei.

WRS

wrs revine cu nou single - Tsunami

După succesul avut cu „Amore", track ce a cucerit topurile de specialitate din Turcia, Bulgaria și România, wrs revine cu un nou single: „Tsumani".

lino ruby

Fresh & HOT: Ceartă pasională între RUBY și LINO

Cei doi artiști se ceartă mai mult ca oricând! RUBY și LINO colaborează pentru prima dată și aduc publicului următorul hit: „Ne certăm".

juno raluka

JUNO și Raluka lansează HIT-ul toamnei: Două inimi

După ce JUNO a atins un succes memorabil prin colaborarea cu JO pentru piesa „Mă mai ia", artistul lansează împreună cu Raluka la HIT-ul toamnei, „Două inimi".