Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE GRASU XXL - LaLa Song (beatmix)

550 articole scrise de Raluca

Story V1

Muzică și pictură în noul său proiect: Andrew Dum – Por El Amor feat. Pedro Huerta

O piesă cu un subiect sensibil și o îmbinare de arte – așa ar putea fi rezumată Por El Amor în doar câteva cuvinte.

balanandreea

Andreea Bălan lansează „Ne îndrăgostim"

După ce a cucerit publicul cu „Iubește-mă, nu", Andreea Bălan lansează „Ne îndrăgostim". Cu un ritm ce te prinde de la primele acorduri, „Ne îndrăgostim" este despre vara fără regrete și trăită așa cum trebuie. „N-asculta de lumea rea, ascultă-ți inima" sunt versurile prin care Andreea îndeamnă oamenii să fie ei înșiși, reali, fără griji sau măști puse și să se bucure de fiecare moment fix așa cum simt ei.  

comunicat_bundesliga

Bundesliga se vede la Digi Sport și în următoarele patru sezoane

Digi Sport va transmite în DIRECT cea mai importantă competiție de fotbal a Germaniei pentru următorii patru ani. Bundesliga va debuta pe 13 august, cu cel de-al 59-lea sezon, unde vor lua parte 18 echipe.

owpn

OWPN Camp – Prima tabără gratuită pentru dezvoltare emoţională şi muzică electronică din Europa, are loc în iulie în judeţul Mureş

OWPN Camp înseamnă workshop-uri cu cei mai mari artiști din zona de muzică electronică, mentori pregătiți pe diverse subiecte de interes pentru participanți și experiențe menite să dezvolte viitorii artiști atât creativ cât și emoțional. OWPN Camp este un proiect menit să schimbe mentalități și preconcepții.

antonia

ANTONIA prezintă ”I Think I Love Him”, o piesă care va da dependență de la primul play!

Antonia a revenit cu o nouă piesă care se numește "I Think I Love Him" și care te va trimite direct pe ringul de dans. Compusă de Iraida (Adelina Stîngă), Petre Octavian Ioachim, Alex Cotoi, versuri de Adelina Stîngă și produsă de Petre Octavian Ioachim, Alex Cotoi, "I Think I Love Him" este o piesă de dragoste cu un sound fresh, susținut de vocea recognoscibilă a Antoniei și interpretarea șoptită și sexy.

rita

Connect-R și Smiley, în plin ”război” pentru Rita

Connect-R și Smiley au intrat în conflict odată cu lansarea uneia dintre cele mai așteptate colaborări masculine din muzica românească. ”Rita” este piesa fierbinte a verii, dar și femeia care îi pune pe jar pe Smiley și Connect-R în noua producție muzicală plină de intrigă amoroasă și ritmuri de afro-swing, semnată de cei doi artiști.

DSC00756

Ruby ne-a spus cum a "apărut" Messi în noul ei videoclip, la Dimineața Blană

RUBY ne-a sunat de la prima oră și ne-a dat o super veste: că vine în studioul nostru să-și bea cafeaua cu Veve și Coțofană, la Dimineața Blană. Ne-am distrat bine, am râs, ne-am făcut cadouri și am ascultat noua piesă a lui Ruby LIVE - "Te sun yo".

carlaemaa

Carla’s Dreams și EMAA lansează prima piesă în colaborare: „N-aud”

Carla's Dreams, unul dintre cei mai apreciați artiști din țară, alături de tânăra și talentata EMAA, lansează primul proiect împreună – „N-aud". Pasiunea artiștilor pentru compus și pentru artă se reflectă în mesajul plin de emoție al piesei – iubirea și sentimentele trăite într-o poveste de dragoste nu sunt efemere.

toby

Eneli și Tobi Ibitoye, lecții de rusă și de Yoruba la Dimineața Blană

Eneli și Tobi Ibitoye au venit la noi în studio la Dimineața Blană să ne cânte cele mai noi două piese ale lor, dar și să ne învețe dialectul Yoruba din Nigeria! :D