Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ANGELINA JORDAN - LOVE DONT LET ME GO

550 articole scrise de Raluca

amuly

Amuly lansează “Modestia”, prima piesă în colaborare cu Liviu Teodorescu

"Modestia" este o piesa despre importanta sinceritatii cu sinele atunci cand reusesti pe plan artistic. Cum o arata si finalul clipului, toata atentia pe care un artist o primeste cand atinge succesul este de carton, fragila, iar factorul important va ramane mereu modestia pe care o ai cu tine si cu publicul tau, ea fiind lucrul care te ancoreaza in realitate. 

DSC00578

Liviu Teodorescu, sărbătorit în direct la Dimineața Blană, alături de Amuly

Ne-am început săptămâna cu un super party în studio! Azi l-am sărbătorit în direct, la Dimineața Blană, pe Liviu Teodorescu, care a împlinit 29 de ani. 

mario fresh

Mario Fresh e "Bine de tot" și în cel mai nou clip al său! Artistul apare alături de iubita sa, Alexia Eram

În ton cu vara, chiar așa este noul single pe care Mario îl lansează! „Bine de tot" este cea mai recentă piesă a artistului, un proiect plin de culoare, cu o energie incredibilă și ritmuri fresh ce te provoacă să dansezi oriunde ai fi.

Vizual Comunicat-Reteaua-Nationala (1)

Rețeaua Națională lansează o super-ofertă estivală pentru serviciile de telefonie mobilă

Vacanța de vară aduce, la DIGI, o nouă ofertă pentru utilizatorii de telefonie mobilă – reducerea abonamentului cu 50% pentru 4 luni, la portarea în REȚEAUA NAȚIONALĂ. Campania se adresează atât clienților noi, cât și clienților existenți și se desfășoară în perioada 5 iulie - 31 august 2021.

DJMIRA

DJ Project lansează piesa „Cheia Inimii Mele", în colaborare cu MIRA

La trei ani de la prima colaborare, DJ Project și MIRA revin cu un nou single – „Cheia Inimii Mele", o piesă cu un mesaj sensibil inspirat dintr-o poveste de dragoste din trecut, a cărei rană încă nu s-a vindecat.

DSC00524

AVA, la Dimineața Blană: Am cântat în band-ul lui Smiley 6 ani, dar acum am vrut să am calea mea

Azi, ne-a călcat pragul studioului, pentru prima oară, AVA. Și-a început cariera muzicală în bandul lui Smiley, unde a făcut backing vocals mai bine de 6 ani, dar acum și-a dorit să iasă în față și să-și lanseze propriile piese. 

foto attila szabo _42A7521

Cristiana Oprea este singura femeie pilot din lotul național de juniori la etapele europene

În luna iunie, pilotul Cristiana Oprea s-a alăturat lotului național de juniori și va continua să reprezinte România la etape europene de raliuri, cu susținerea Ministerului Tineretului și Sportului prin Federația Române de Automobilism Sportiv. 

foto attila szabo _42A7521

Cristiana Oprea a încheiat Raliul Moldovei, unde a obținut locul 5 în clasamentul ERT2

Pilotul Cristiana Oprea și copilotul Cornel Șocariciu au participat la Raliul Moldovei, în weekendul 2-4 iulie, unde au obținut locul 5 în clasamentul ERT2.

popa

AMNA colaborează din nou cu Dorian pentru o piesă fresh, cu iz de vară: „Pare rău, pare bine"

Nu este un secret faptul că AMNA și Dorian fac o echipă foarte bună când vine vorba de feat-uri, așa că cei doi artiști colaborează din nou și lansează cel de-al patrulea single împreună: „Pare rău, pare bine". Compusă de către Robert Toma alături de Alex Parker, AMNA și Marius Dia, „Pare rău, pare bine" este o piesă ce te va cuceri încă de la primele acorduri, iar clipul regizat de către Silviu Mîndroc transpune prin imagini pline de culoare povestea muzicală.