Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

550 articole scrise de Raluca

iancu guda

Iancu Guda, la Dimineața Blană: După vârsta de 5 ani, copiii trebuie să înțeleagă că banii se câștigă prin muncă

Iancu Guda a venit azi la Dimineața Blană să ne explice cam de la ce vârstă ar trebui să aibă parte copiii de primele lecții de educație financiară și cum le implementăm practic, acasă.

5gang

5GANG și Dorian Popa, cele mai vizualizate vedete din online își unesc forțele pe piesa – „PORSCHE"

Cu sute de milioane de vizualiari, 5GANG lansează o nouă piesă gata să ia cu asalt topurile romanești, de data aceasta alături de Dorian Popa.

DSC00472

Florian Rus, la Dimineața Blană: Mereu am fost "băiatul lui...", poate mă răzbun și o să fie tata recunoscut ca "tatăl lui Florian Rus"

Florian Rus a venit azi la Dimineața Blană cu Veve și Coțofană și ne-a povestit despre începuturile lui în muzică, despre cât de mult l-a ajutat experiența în studio alături de tatăl lui, dar și care a fost momentul care i-a schimbat viața. 

nosfe

ADDA colaborează cu NOSFE și lansează „Lasă-mă să mor"

ADDA colaborează pentru prima dată cu NOSFE și lansează „Lasă-mă să mor", un single despre iubire și durere, totul pe acorduri de vioară și țambal. Când iubirea pleacă din viața ta, în urmă rămâne un gol imens ce foarte greu poate fi umplut cu fericire. „Cântă-mi lăutare, dar nu-mi cânta de dor/ Zi-mi de fericire sau lasă-mă să mor" sunt versurile prin care ADDA transpune o poveste sensibilă, în care emoțiile și muzica împart același glas.

florida

Flo Rida, în colaborare cu Timmy Trumpet și INNA lansează "Summer's Not Ready" – noul imn al zilelor de vară

Flo Rida, unul dintre cei mai iubiți artiști americani, lansează o super piesă, plină de good vibes, în colaborare cu Timmy Trumpet, un DJ australian cunoscut pentru piesele lui progressive house și INNA, una dintre cele mai îndrăgite și iubite artiste din România.

iWnoX7Pg

Cătălin Bordea, lansează o piesă de dragoste in viziunea unui comediant, în colaborare cu Jean Gavril

Cătălin Bordea, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, lansează prima sa piesă. Este un cântec despre dragostea pentru soție, pentru vin, și pentru tot ce înseamnă viață în colaborare cu Jean Gavril – Nebun după tine.

a

Alexandra Ungureanu lansează „Vreau să te uit"

Alexandra Ungureanu lansează „Vreau să te uit", un single despre iubire, înțelegere și mai ales puterea de a merge mai departe.

akcent

Akcent, în colaborare cu Olivia Addams, lansează "Heart attack"

Piesa "Heart Attack" reprezintă o colaborare unică între Akcent, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate proiecte muzicale din România, și Olivia Addams, superstarul momentului care a reușit să fie no. 1 în Shazam Polonia.

ruby

„Te Sun Yo": RUBY vine cu o surpriză muzicală fresh

Luna iunie este plină de surprize, iar una este pregătită chiar de RUBY, care lansează prima piesă urban cu influențe rap: „Te Sun Yo". Cu un concept fresh, beat-uri și versuri catchy, „Te Sun Yo" este un single care îți rămâne întipărit în minte încă de la prima ascultare. Povestea continuă cu un clip bold, desprins parcă din filmele cu gangsteri, ce te captează de la primele imagini.