Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE PUYA - STELE CAZATOARE

550 articole scrise de Raluca

roxana

Roxana Nemeș și WHAT'S UP au lansat Nutella's

Roxana Nemeș s-a întors cu forțe noi de la “Survivor România” și lansează o super piesă, o colaborare de excepție cu nimeni altul decât What’s UP.

DSC09438

Mandinga, la Dimineața Blană: Suntem aproape aceiași, din 2003. Ne bucurăm de moment și facem fix ce vrem

A ieșit mare party azi în Dimineața Blană pentru că i-am avut alături de noi pe cei de la MANDINGA.

rimes

Irina Rimes se întoarce la începuturi și lansează single-ul N-avem timp

Irina Rimes se întoarce la începuturi și lansează o piesă specială, N-avem timp, însoțită de un clip tipic ei. În ultimul an, artista a reflectat intens asupra noțiunii timpului și a analizat modul în care oamenii îl percep în contextul diverselor stări de spirit. Astfel s-a nãscut noul ei single, produs împreună cu Alex Cotoi.

bruja

BRUJA și Sasha Lopez, la Dimineața Blană: Sasha a mixat în India pentru un stadion întreg, păzit de soldați cu Kalashnikov

BRUJA și Sasha Lopez ne-au vizitat azi la Dimineața Blană cu Veve și Coțofană și ne-au povestit cum a luat naștere piesa "Overdose", care cucerește rapid topurile internaționale și care se remarcă prin cu totul alt stil decât ne-a obișnuit BRUJA până acum. 

DSC09317

Liviu Teodorescu și Manuel Riva, la Dimineața Blană: Colaborarea noastră a ieșit mai mult de gura soției lui Manuel

Cele mai tari muze și-au dat întâlnire azi în studioul PROFM, pentru că i-am avut alături de Veve și de Coțofană pe Liviu Teodorescu și pe Manuel Riva.

ab67616d0000b27360b16fc0b0cc5948f2173511 (1)

INNA, super colaborare internațională cu Alok și Sofi Tukker

INNA continuă să își bucure fanii cu o nouă lansare. Pentru a treia săptămână consecutiv, artista revine cu o piesă fresh și își unește forțele cu Alok (cunoscut pentru hitul "Love Again") și Sofi Tukker ("Best Friend") pentru "It Don't Matter".

DSC09280

IHATEPINK, în Dimineața Blană: Din fericire, trăiesc doar din canalul meu de YouTube

Vloggerul și gamerul IHATEPINK ne-a povestit azi în Dimineața Blană care sunt cele mai tari jocuri și la ce se uită tinerii pe YouTube.

DSC09250

Alina Eremia a fost savuroasă la "Faza cu fraza", în Dimineața Blană

Alina Eremia a fost invitata noastră azi la Dimineața Blană și n-a scăpat fără să joace Faza cu fraza, varianta cu orașe. 

nosfe

Nane și Nosfe lansează primul EP împreună: "10h"

Nane și Nosfe, doi dintre cei mai ascultați artiști din România, lansează EP-ul "10h". Titlul EP-ului reprezintă faptul că cele trei piese au fost scrise și înregistrate într-o sesiune de studio de 10 ore, generând trei povești distincte cu trei vibe-uri diferite.