Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER ARMIN VAN BUUREN - FOREVER (NEW PW)

550 articole scrise de Raluca

comunicat_Ligue_1

Digi Sport va difuza Ligue 1 până în 2024

Telespectatorii Digi Sport vor putea urmări viitoarele trei sezoane ale celei mai importante competiții de fotbal din Franța și Monaco.

gloante

RENGLE lansează party anthem-ul „Gloanțe", alături de EMAA și Bruja

RENGLE, unul dintre cei mai cunoscuți performeri ai momentului, lansează împreuna cu EMAA și Bruja piesa „Gloanțe".

Tallisker

Tallisker & LA Vision au cântat live la Matinal Lejer de Vară cu Ralu și Călin

Artista franceză Tallisker și DJ-ul italian LA Vision au venit în studioul PROFM la Matinal Lejer de Vară cu Ralu și Călin să ne cânte live două dintre cele mai renumite piese ale lor:  "Somewhere" și Hollywood. 

themmotans

The Motans revine cu o nouă piesă aniversară – „Copiii Care Au Visat Greșit”

The Motans continuă tradiția și lansează o nouă piesă de ziua sa. Cu un mesaj pe cât de sensibil, pe atât de puternic, artistul oferă fanilor în dar piesa „Copiii care au visat greșit".

killa

Killa Fonic redă povestea Voila într-un videoclip special alături de Bruja!

La două luni de la lansarea „Voila" feat Bruja, Killa Fonic revine cu un material video surprinzător, care susține și continuă povestea de dragoste din piesă. Elementele vizuale transpun în imagini legătura dintre cei doi protagoniști, care joaca rolul unui cuplu.

comunicat_WTA Winners Open

Winners Open, singurul turneu WTA din România, la Digi Sport

În perioada 2-8 august 2021, Digi Sport va transmite Winners Open, singurul turneu WTA organizat în țara noastra, la Cluj-Napoca.

antonia

Avalan și Antonia prezintă "Take Me Somewhere", imnul oficial SAGA Festival

După ce în urmă cu puțin timp a lansat single-ul "I Think I Love Him", ANTONIA revine cu "Take Me Somewhere", o colaborare cu DJ-ul olandez Avalan. Piesa este imnul festivalului SAGA, care va avea prima ediție între 10-12 septembrie, în Parcul Izvor din București.

stire site copy

Alege-ți muzica la PROFM!

Alege-ți muzica la PROFM! Chiar tu poți să alegi ce hit să fie cireașa de pe TOP! Ai ocazia să votezi chiar aici piesele pe care vrei să le auzi pe repeat la PROFM OPEN RADIO.

ami

AMI revine cu o nouă lansare – „O Fată Obișnuită”

După succesul avut cu single-ul „Enigma" în colaborare cu Tata Vlad, AMI revine cu unul dintre cele mai frumoase și personale proiecte ale sale – „O Fată Obișnuită". Piesa va fi inclusă pe următorul său album, „ENIGMA".