Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

550 articole scrise de Raluca

smiley

În noua sa piesă, în vremuri de derivă, Smiley se întreabă „Până când"

Smiley lansează „Până când", o piesă-întrebare în ton cu vremurile, care adună în notele și versurile ei derivele, fricile și apăsările perioadei pe care o traversează acum omenirea. „Este, în aceste timpuri, un preaplin de emoții pe care fiecare dintre noi îl manifestă cum simte, cum poate, cum știe.

verde

Anastasia și NOSFE lansează „Verde"

Anastasia și NOSFE colaborează pentru prima oară și lansează „Verde", un single sensibil despre lupta pe care doi îndrăgostiți o poartă pentru iubire și fericire. Produsă de către Mario Morreti, „Verde" este despre doi oameni vulnerabili în fața iubirii, care sunt supuși încercărilor și obstacolelor pentru a reuși.

nane-profm-liza-fere

Exclusiv! Nane, prima apariție, după luni de absență, la Liza și Fere

După luni bune de la ultima apariție publică, Nane vine in studioul PROFM, la Liza si Fere, luni seara, de la ora 20.00.

ami

AMI lansează ”Fluturi”, o piesă despre “aici și acum”

A cucerit topurile de specialitate cu "Enigma", alături de Tata Vlad, iar acum, AMI revine cu un nou single, parte din cel mai recent album lansat - „Enigma", care va ajunge cu ușurință în preferințele ascultătorilor. "Fluturi" este o piesă sensibilă, prin intermediul căreia artista dorește să sublinieze importanța prezentului, dar și frumusețea vieții în starea ei pură.

2.15.3_2.15.3

Spike revine cu o nouă piesă de pus pe repeat, „Zeu”

Spike revine cu un nou single numai bun de pus pe repeat, „Zeu”, o piesă hip-hop, o satiră a societății actuale, în stilul care l-a consacrat pe artist.

DigiDays_sept2021_800x600

DIGI răsplătește fidelitatea clienților cu reduceri de 50%, timp de 6 luni

DIGI anunță o nouă ediție a campaniei #DIGIDays și vine cu o ofertă imbatabilă pentru clienții existenți: 50% reducere, în primele 6 luni de la contractarea oricărui serviciu nou, extraopțiune sau upgrade adițional. Campania se desfășoară exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro, în perioada 11-17 octombrie 2021 și este creată special pentru a răsplăti fidelitatea și încrederea abonaților existenți.

irina

Irina Rimes lansează alături de Grasu XXL piesa – "Pentru totdeauna"

La o lună distanță de la lansarea colaborării alături de Jah Khalib, Irina Rimes lansează varianta în limba română a piesei "Navsegda", cu Grasu XXL. "Pentru totdeauna" este o piesa cu un mesaj puternic în care iubirea devine doar o amintire a unui trecut frumos, unde versurile te vor purta prin toate stările sincere pe care artiștii le-au trăit în poveștile lor.

nuca

Nicoleta Nucă lansează „Spune-mi", un single sensibil cu un mesaj emoționant

De multe ori simțim că orice am face şi oricât de mult am încerca să fim împliniți, nu răzbatem în faţa numeroaselor provocări.

Campanie vaccinare Digi

Peste 500 de persoane imunizate la centrele mobile organizate de Grupul DIGI

Grupul DIGI continuă acțiunile de imunizare colectivă și ajunge astfel la peste 500 de persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, în cadrul celor trei campanii desfășurate până în prezent. Compania a amenajat joi, 7 octombrie, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică București și Centrul Medical Dr. Furtună Dan, un nou centru mobil într-unul dintre sediile Grupului din București, destinat angajaților DIGI și familiilor acestora.