Bucuresti | 102,8FM NICKY JAM - X

Exclusiv! Nane, prima apariție, după luni de absență, la Liza și Fere

nane-profm-liza-fere

După luni bune de la ultima apariție publică, Nane vine in studioul PROFM, la Liza si Fere, luni seara, de la ora 20.00.

Internetul a explodat după ce Nane și-a povestit partea de adevăr din conflictul cu Ian și o parte din Okult Records, iar luni, răspunde la întrebările apărute după live-ul care a înregistrat peste 100.000 de vizualizări în primele 24 de ore de la publicare. 

În încercarea de a susține noile talente, Nane pică în mijlocul unui scandal care nu îl privește, pe care a încercat să-l medieze și în care, mai târziu, a fost găsit vinovat chiar de cei pe care a vrut să-i susțină. Situația neplăcută s-a petrecut în timpul în care artistul a suferit o operație complicată în Germania. Toate întrebările rămase fără răspuns, dar și ce urmează în viața si cariera lui, vor fi lămurite luni, la Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu. 

De altfel, printre primele apariții ale lui Nane alături de Okult Records au fost tot în emisiunea lui Liza și Fere, cei trei având o pasiune comună, muzica. 

Nu uita, luni, de la ora 20.00, on air pe PROFM și online pe Facebook PROFM. 

 

Top citite
01 Paris Jackson
Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat
02 stire garsoniera
Open Party în Garsoniera PROFM!
03 Kanye West, dat afară de la Super Bowl/ Profimedia
Kanye West, dat afară de la Super Bowl, după ce a„supărat-o” pe Taylor Swift. Cei doi artiști nu au trecut peste scandalul din 2009
04 PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”
05 Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
trupa angels
Monica, fosta membră a trupei „Angels”, mărturisiri după ce s-a reprofilat profesional: „Am așteptat mult momentul ăsta!”

Vremurile în care Monica Ene cucerea inimile românilor cu piese precum „Așa-s băieții”, „Zăpăcește-mă” și „Toate fetițele, mâinile sus”, au apus. Fosta membră a trupei „Angeles” a renunțat la muzică, iar acum își dedică timpul unei meserii noi.

Daddy Yankee
Daddy Yankee a anunțat că se retrage din muzică ca să-și dedice viața creștinismului: „Cineva a reușit să umple acel gol!”

Daddy Yankee, pe numele lui real Ramón Luis Ayala Rodríguez, a anunțat că se retrage din muzică pentru a-și dedica viața creștinismului.

ora antreprenorului 9 nov
Ne-am luat energia bună din Ora Antreprenorului. Ascultătoare: „Mă visam antreprenor”

Ora Antreprenorului a adus și săptămâna aceasta povești de business inspiraționale on-air. Liza și Ionuț au povestit cu antreprenorii despre afacerile lor și s-au încărcat cu energie bună.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu