Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC POST MALONE - CHEMICAL

550 articole scrise de Raluca

Celula de Criza - Rima si Pedeapsa (Cover Album)

Celula de Criză lansează un nou album: Rimă și Pedeapsă

Celula de Criză lansează un nou album: Rimă și Pedeapsă.

chef adi hadean

Chef Adi Hădean a pregătit caracatiță cu păstrăv la Dimineața Blană

Haute cuisine azi, la Dimineața Blană cu Veve și Coțofană! Chef Adi Hădean ne-a pregătit în rubrica Păpiță de fiță o caracatiță cu păstrăv, de ne-am lins pe toate tentaculele. Pardon, degetele.

Nick Mocuța

VIDEO EXCLUSIV la Dimineața Blană: Nick Mocuță, plecat cu 500 de dolari în SUA și devenit multimilionar. Când a aflat mama lui

Azi la Dimineața Blană am povestit în exclusiviitate cu Nick Mocuța, românul care s-a dus cu 500 de dolari în SUA și acum este multimilionar. De la dormit pe străzi până la o avere de 40 de milioane de dolari, Nick a cucerit presa din Anglia și Germania.

Vizual DIGI CoRRRner

Proiectul DIGI CoRRRner, extins în toate cele 458 de magazine din rețeaua DIGI

Din ianuarie 2021, clienții și angajații DIGI care au dorit să fie ambasadori ai responsabilității față de mediul înconjurător au putut sprijini demersurile de colectare a deșeurilor de tip DBA* și DEEE**, prin intermediul rețelei de magazine DIGI. În acest moment, proiectul DIGI CoRRRner este implementat 100% în punctele de prezență ale companiei, în care sunt amenajate spații special prevăzute pentru colectarea deșeurilor de aceste tipuri.

florian rus & JO

Florian Rus lansează o baladă de dragoste alături de JO – "Dacă m-ai iubit cândva"

Florian Rus revine cu un nou cântec de dragoste și cu o nouă colaborare împreuna cu JO. "Dacă m-ai iubit cândva" este o baladă cântată de doi artiști cunoscuți pentru sensibilitatea cu care abordează piesele pe care le publică. Melodia este însoțită și de un videoclip puternic, intim și romantic.

PROJECT

Fly Project lansează EN VOGUE, piesa pe care artistul și-a făcut-o cadou

Știm că Fly Project este EN VOGUE, pentru că fiecare hit a făcut senzație atât în țară, cât și în afara ei, ajungând atât de repede pe locul 1 în topuri și pe primul loc în alegerea oamenilor. Astăzi, Fly Project lansează pe canalul oficial de YouTube al artistului, cea mai nouă piesă, EN VOGUE. Tonurile incitante, acordurile plăcute și accentele sexy franțuzești, fac din această piesă dependența momentului, intrând în mintea celui care ascultă chiar de la primul play.

Winterfest 2022

PROFM e open for winterFUN la Winterfest 2022, la Poiana Brașov!

PROFM asigură distracția la a 5-a ediție a festivalului Winterfest România, între 18-21 februarie 2022, pe pârtia din Poiana Brașov.

themotans

The Motans lansează „La nesfârșit" – o poveste pe care doar ochii o cunosc

The Motans revine cu un nou single pe care, după cum spune și numele lui, o să fim tentați să îl ascultăm la nesfârșit. Ritmurile hipnotice alături de versurile pline de emoție ne transpun în povestea artistului, o poveste unde timpul se oprește în loc în momentul în care privim ochii acelei persoane speciale. O galaxie de vise, zeci de povești și mii de stări pe care doar acei ochi le pot trezi în tine. 

Digi_Sediu

Grupul DIGI, o nouă contribuție record la bugetul de stat, în luna octombrie 2021

Grupul DIGI, prin operațiunile companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A. și a tuturor entităților sale care își desfășoară activitatea în România, a achitat în luna octombrie 2021, suma record de 111 milioane lei, reprezentând taxele și impozitele virate către bugetul de stat.