Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

550 articole scrise de Raluca

JO

JO și VEVE au adus cele mai de suflet colinde, la Dimineața Blană

Continuăm AMR-ul până la Crăciun! Azi, JO a venit să ne cânte LIVE, alături de VEVE, cele mai frumoase colinde de Crăciun. 

FELI

Povestea de Crăciun continuă cu FELI, la Dimineața Blană

Feli a continuat povestea de Crăciun la Dimineața Blană, alături de Șerban Cazan și de VEVE. Colinde și piese care ne-au făcut pielea de găină au răsunat toată dimineața în studioul PROFM! Dă play la videourile de mai jos și lasă magia să te curprindă!

AMI

AMI, colinde LIVE la PROFM, în duet cu VEVE

AMI a venit să dea startul AMR-ului până la Crăciun, cu colinde LIVE în studioul PROFM alături de VEVE.

ILUSTRATIE DIGI (1)

Grupul DIGI, în topul celor mai responsabile companii din România

Grupul DIGI obține anul acesta recunoaștere de tip Bronze Level în cadrul celei de-a șasea ediții a clasamentului Romania Corporate Sustainability & Transparency Index (ROMANIA CST INDEX), cea mai importantă evaluare a domeniului sustenabilității și responsabilităţii corporative din România. În urma procesului de evaluare, DIGI s-a clasat pe a treia poziție, cu un total de 74 de puncte din 100, în creștere față de indexul anterior.

JORGE

Jorge l-a adus pe Jingleman la Dimineața Blană

Jorge l-a adus pe Jingleman în studioul PROFM, la Dimineața Blană cu Veve și Coțofană!

Ilustratie_Premier-League

Spectacolul Premier League revine la Digi Sport

Digi Sport va difuza, începând cu anul 2022, următoarele 3 sezoane ale celei mai puternice competiții de fotbal din Anglia, Premier League (2022/2023, 2023/2024, 2024/2025). Astfel, pentru prima dată în istoria companiei, Digi Sport va transmite simultan toate cele cinci campionate de top din Europa: Bundesliga, LaLiga, Ligue 1, Serie A și Premier League.

florian rus

Florian Rus, colinde în duet cu Veve, la Dimineața Blană

Florian Rus a fost primul colindător pe anul 2021 la PROFM și a făcut senzație la Dimineața Blană cu un colind în duet alături de Veve. 

ILUSTRATIE DIGI (1)

Grupul DIGI, contribuție record de peste 1 miliard de lei la bugetul de stat, în perioada ianuarie-decembrie 2021

Grupul DIGI, prin operațiunile companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A. și a tuturor entităților sale care își desfășoară activitatea în România, a virat peste 1 miliard de lei către bugetul de stat, în perioada ianuarie-decembrie 2021, reprezentând taxe și impozite.

DSC05320

Ionel Dănciulescu, la Dimineața Blană: Trecerea de la Steaua la Dinamo a fost complicată. Am fost înjurat pe propriul stadion

Fostul fotbalist Ionel Dănciulescu, în prezent, director general al clubului Dinamo București, ne-a vizitat azi la Dimineața Blană și ne-a spus mai multe secrete din culisele fotbalului românesc.