Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

550 articole scrise de Raluca

JO

În prag de Dragobete, JO a pregătit un cadou muzical emoționant: „Fără tine"

„Fără tine" este cadoul muzical pe care JO l-a pregătit chiar în prag de Dragobete. Artista subliniază prin versurile celui mai nou single al său obstacolele inevitabile ce pot apărea în calea noastră atunci când iubim.

2022-02-19 15.18.19 IMG_2688

Echipa PROFM a cucerit Predealul, muntele familiei tale!

PROFM e on TOP și iarna!  DJii PROFM Sebastian Coțofană, Miruna Gherasim și Andrei Vendura au fost la Predeal la schi, pe Pârtia Clăbucet, și ne-au dovedit că sezonul acesta oricine poate fi la înălțime!

DSC06722

Cristina Bâtlan, la Dimineața Blană: O franciză poate fi un start foarte bun pentru cine își dorește să creeze un business ulterior

Leul Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului Musette, a venit la Dimineața Blană și ne-a oferit o mulțime de sfaturi mega valoaroase pentru cei care sunt la început de drum în lumea afacerilor.

06_TattooCover_EvaTimush (2)

EVA TIMUSH debutează alături de Global Records cu prima piesă – Tattoo

Cu o comunitate online de peste 700k de urmăritori, EVA TIMUSH lasează primul single “Tattoo” – o piesă de club explozivă, însoțită de un videoclip ce pune în valoare frumusețea naturală a tinerei artiste.

A7306014

Carla's Dreams, la Dimineața Blană: Prima vedetă pe care am cunoscut-o a fost INNA. I-am lăsat o impresie mai câh la început

Carla's Dreams a venit la Dimineața Blană cu cea mai nouă piesă - VICTIMA - și cu povești pe care nu le știam despre el. Ca de exemplu, care a fost prima vedetă pe care a cunoscut-o. 

smiley

Deznodământ în serialul muzical „Mai mult de-o viață", pe canalul de YouTube al lui Smiley!

Smiley  dezvăluie  finalul mult așteptat al poveștii de iubire în cinci acte din serialul său muzical „Mai mult de-o viață" odată cu lansarea ultimului episod care dă și numele proiectului.

DSC06668 (1)

Olivia Addams, la Dimineața Blană: De fiecare dată când mă duc la Măruță îmi este foarte frică de el

Regina unicornilor, Olivia Addams, ne-a adus curcubeul azi la Dimineața Blană! Am avut ocazia să o cunoaștem și mai bine pe Olivia, care, cine-ar fi crezut, are emoții de fiecare dată când vine la radio.

DSC06530

Ziua Îndrăgostiților, la Dimineața Blană, alături de Oana Nicolau

Dragostea sănătoasă se serbează în fiecare zi, nu doar pe 14 februarie. Motiv pentru care, Ziua Îndrăgostiților am petrecut-o ca la carte, azi la Dimineața Blană, alături de psihoterapeutul de cuplu Oana Nicolau.

Heart_Instructions

Dupa succesul "Nothing Hurts" și "Rampampam", Minelli lansează "Heart Instructions"

Artista care a cucerit o lume întreagă cu single-urile "Nothing Hurts" și "Rampampam" revine în atenția iubitorilor de muzică cu o nouă piesă – "Heart Instructions".