Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM ZERB - MWAKI

550 articole scrise de Raluca

Mobilizarea_1600x960

„Mobilizarea” revine cu 50% reducere, timp de 6 luni, la portarea în rețeaua DIGI

DIGI marchează începutul lunii februarie cu cea de-a doua ediție a campaniei „Mobilizarea” și  surprinde, în perioada 1 februarie – 31 martie, clienții noi și existenți, persoane fizice, cu o ofertă avantajoasă la portarea în rețeaua mobilă DIGI, atât din prepaid, cât și din postpaid.

adinabuzatu

Adina Buzatu, la Dimineața Blană: Cel mai tare compliment lately e când îmi zice cineva că fiica mea e fanul tău

Ne-am început săptămâna în mare stil, la PROFM, alături de Alina Buzatu, care a venit la Dimineața Blană să ne mai învețe câte ceva despre styling. 

comunicat_FilmNOW

În februarie, Film Now aduce premiere TV în România, ecranizări și suspans pentru toți pasionații de film

Vineri, 4 februarie, de la ora 22:00, în ecranizarea romanului creat de Stephen King, „Doctor Sleep” (2019) povestea lui Danny Torrance continuă, la 40 de ani de la întâmplările de groază trăite, pe când era copil, în Hotelul Overlook (pe care le-am descoperit în „The Shining”).

moga

Marius Moga lansează „O Dorință"

După mai bine de doi ani în care ne-a ținut cu sufletul la gură, Marius întrece toate așteptările cu o piesă plină de substanță. Sub forma unei conversații directe cu ascultătorul, „O dorință" subsumează visurile, luptele, fricile, așteptările și speranțele tuturor. Single-ul a fost scris și produs de Marius Moga și Marius Mirică în studiourile DeMoga Music și Narcotic Creation.

ZANNI

ZANNI, tranșant de sincer, despre experiența SURVOVIR, la Fere

ZANNI și-a deschis sufletul pe bune, la PROFM, seara după 7, cu Fere. A vorbit fără perdea despre experiența Survovir și despre depresia care a urmat după, despre 

9142a9db-9fed-5e3c-1a5f-23d92bee987b

Olivia Addams lansează prima ei piesă în limba română – "Scrisori în minor" scrisă de Carla's Dreams

Olivia Addams pregătește prima ei lansare în limba română. Cântecul "Scrisori în minor" este de o sensibilitate aparte, iar interpretarea indurerată a Oliviei o lasă pe artistă vulnerabilă în fața ascultătorilor.  Povestea piesei este despre o iubire neîmpărtășită, în care una din părțile implicate rămâne cu răni deschise, dar înțelege imposibilitatea formării unui cuplu.

Larisa Iordache

Larisa Iordache, la Dimineața Blană: M-am apucat de gimnastică din întâmplare, a fost instinct

Fosta gimnastă Larisa Iordache se bucură din plin de timp liber și s-a trezit devreme, ca să-și facă timp și de noi. A venit azi la Dimineața Blană și ne-a povestit despre cariera ei în gimnastică, la care a renunțaț în decembrie anul trecut, dar ne-am și distrat. 

LaTimpulLor-Spotify-2660x1140

DJ Project și EMAA ne surprind cu o super colaborare pentru melodia "La timpul lor"

DJ Project începe anul 2022 în forță și lansează prima piesă "La timpul lor", într-o super colaboare cu EMAA, una din cele mai urmărite artiste din România în acest moment. Producțiile inegalabile ale lui Gino și Maxx, plus vocile de neconfundat înregistrate de EMAA, fac din melodie o certitudine în playlist-urile noastre.

3SUDEST

„De-ar vorbi inima": 3 Sud Est lansează primul single din acest an, un cadou muzical dedicat fanilor

După ce au cucerit în 2021 Trending-ul de pe YouTube și topurile de specialitate ocupând prima poziție cu „Jumătatea mea mai bună", alături de Andra, 3 Sud Est lansează primul single din 2022: „De-ar vorbi inima".