Bucuresti | 102,8FM NICOLE CHERRY - PAHARUL SUS (PROFM EDIT)

550 articole scrise de Raluca

JORGE

JORGE, doar un Insomniac? Surprins de soție în pat cu altă femeie

JORGE, artistul polivalent care ne-a dovedit ca poate jongla la fel de bine cu rolul de cântăreț, entertainer, actor dar și prezentator TV, a pregătit pentru acest început de primavară un nou single “Insomniac”.

DIGI de 10

Digi24 împlinește 10 ani de existență și își donează ziua prin campania „Împreună pentru libertate”, în colaborare cu UNICEF și DIGI

De 1 martie, Digi24 împlinește 10 ani de la prima emisie live. Sunt 10 ani în care Digi24 a promovat jurnalismul imparțial și a garantat respectarea principiilor democratice, respectiv a valorilor profesionale. Poziționat de publicul român în top 3 cele mai credibile surse de informare din România, Digi24 mulțumește tuturor telespectatorilor care au rămas aproape, timp de 10 ani, indiferent de circumstanțe.

Vizual Digi Communications

DIGI COMMUNICATIONS N.V. anunță rezultatele financiare preliminare pentru anul încheiat la 31 Decembrie 2021

stan

Trupa Vunk colaborează cu Alexandra Stan pentru piesa „Asta-i pentru altcineva”

Trupa Vunk și-a unit forțele pentru prima dată cu Alexandra Stan și a lansat single-ul „Asta-i pentru altcineva”. 

demoga

Tedisaster și Gome, doi artiști young marca DeMoga Music, lansează "Eu Dau Play La Idei"

Tedisaster și Gome, doi artiști fresh DeMoga Music lansează o super colaborare cu un mesaj fun și creativ. Artiștii au compus această piesă și au surprins un storytime în versuri despre viața de artist. Piesa pop cu influențe house vine cu un vibe groovey și un splash de culoare.

umbre

Colaborare în premieră: Mario Fresh și Connect-R lansează „Umbre"

Mario Fresh și Connect-R colaborează pentru prima oară pentru una dintre cele mai așteptate piese ale momentului: „Umbre". Pentru că de cele mai multe ori dragostea te ridică așa cum te coboară, „Umbre" este un single special scris pentru cei care încă trăiesc ancorați în trecut și speră la o nouă șansă.

Emilian lansează “TEQUILA”.HIT-ul, nu băutura

Emilian, artistul care deja s-a făcut cunoscut pe rețelele de socializare, a intrat în industria muzicală și a lansat hit după hit. Acum vine cu o nouă propunere câștigătoare: piesa "TEQUILA" se lansează pe 24 februarie, de Dragobete, zi dedicată îndrăgostiților. 

eva timush

Eva Timush, la Dimineața Blană: Îmi place mai mult muzica din România, în Rusia nu sunt așa multe talente

Eva Timush, artistă originară din Chișinău, a călcat pragul studioului nostru pentru prima dată și ne-a cântat cea mai nouă piesă a ei, Tattoo. 

alina eremia

Alina Eremia lansează piesa "20:29" – amintirea unui timp trecut

Alina Eremia, una din cele mai iubite artiste din România, lansează videoclipul „20:29", povestea unei iubiri trecute prin toate stadiile, începând cu perioada de maximă iubire si ajungând la despărțirea dureroasă.