Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN THE URS - TARAMUL INTERZIS

550 articole scrise de Raluca

DSC07206

Yuka, la Dimineața Blană: Când era școala online, profesorul shareuia cu colegii momentul în care eram eu la TV

Yuka a revenit la PROFM, la Dimineața Blană, tocmai de la Câmpulung să ne cânte noua ei piesă, Forever More, o declarație de dragoste specială, compusă chiar de ea.

ANDIA

Andia lansează „Pietre prețioase" în colaborare cu Guess Who

Andia lansează „Pietre prețioase” în colaborare cu Guess Who, următoarea piesă de pe albumul de debut cu același nume, care va fi lansat la finalul acestei luni.

emaa

EMAA lansează "29" – un EP ca o metaforă

"29" este noul EP în care EMAA povestește despre trecut, cu inima-n prezent și cu gândul la viitor, pe durata a cinci piese puternice scrise de artistă. Titlul lui nu este o coincidență, materialul fiind lansat în ultima lună calendaristică în care EMAA are vârsta de 29 de ani.

3

The Motans lansează „Supererou" – un manifest pentru încredere

"Supererou" este manifestul pentru încredere oferit de către The Motans copiilor ce se luptă cu neajunsurile vieții, fiind soundtrack-ul oficial al filmului "Copacul dorințelor", ce va avea premiera pe 25 martie în cinematografe. 

Gabriel Fereșteanu

PROFM lansează noul format al podcastului #searadupa7, cu Gabriel Fereșteanu

PROFM surprinde ascultătorii și publicul din mediul online cu un nou format al emisiunii #searadupa7, prezentată de Gabriel Fereșteanu, în fiecare luni, între orele 19:00-22:00. Noul studio și conținuturile online, adaptate tendințelor actuale de consum media, se bazează pe cea mai complexă producție video pentru o emisiune radio din România. Luni, 14 martie, de la ora 21:00, primul invitat este WRS, pe numele real Andrei Ursu, câștigătorul selecției naționale Eurovision 2022.

feli

Feli lansează „Flori de argint", o piesă ce-și are inspirația în șlagărele României

Feli intră de astăzi într-o nouă etapă muzicală din parcursul ei artistic și lansează „Flori de argint", o piesă inspirată din șlagărele românești, prima de pe noul său album, al treilea din carieră, pe care îl va lansa piesă cu piesă pe parcursul următoarelor luni.

IMG-20220310-WA0055

Theo Rose și Andrei Bănuță lansează "Spune-i, mamă", prima piesă din România care a ajuns pe locul 5 pe YouTube Music Worldwide

Theo Rose și Andrei Bănuță au lansat de 8 Martie piesa "Spune-i, mamă", în al cărui videoclip apare Maia Morgenstern.

elenaghe

Elena lansează o baladă romantică plină de emoție: „Brațele"

În luna dedicată femeilor, Elena a pregătit o mulțime de surprize, printre care și un single nou ce poartă numele de „Brațele", o baladă plină de emoție, ce dezvăluie dorul și golul pe care le simte o inimă frântă atunci când timpul nu este cel mai bun aliat. Cu muzica și textul scrise de către Alexandru Pelin și Vlad Lucan, piesa „Brațele" este lansată alături de un videoclip artistic care evidențiază prin imagini vulnerabilitatea ce se ascunde în spatele unei povești de iubire.

JUNO

JUNO împarte magie prin noul său single "Cafea și tarot" - HIT-ul momentului

După ce s-a făcut remarcat și a intrat în topurile muzicale prin piese precum "Caută-mă", "Mă mai ia" și "Două inimi", dar și cowriter la multe din piesele de succes din ultima vreme de la HaHaHa Production, JUNO lansează un nou single "Cafea și tarot", o piesă cu o semnificație și energie aparte. "Cafea și tarot" spune povestea unei experiențe inspirată din viața artistului, care pare pur și simplu ireală.