Bucuresti | 102,8FM TATE MCRAE - GREEDY

550 articole scrise de Raluca

Digi_Sediu

Grupul DIGI, contribuție record la bugetul de stat, în august 2021

Grupul DIGI, care reunește operatorul de comunicații electronice RCS & RDS S.A. și toate entitățile suport pentru activitatea de telecomunicații desfășurată în România, a achitat în luna august 2021 o sumă record de peste 100 milioane lei, reprezentând taxele și impozitele virate către bugetul de stat.

DSC01118

Mario Fresh, la Matinal Lejer de Vară: Toți spun că vocea mea e 1 la 1 cu a lui Smiley. Era fain facă semănam cu Carla's Dreams

Azi a fost bine de tot în Matinal Lejer de Vară, pentru că a venit Mario Fresh să ne cânte noua lui piesă, care se numește fix așa - Bine de tot.

ginomanzotti

Gino Manzotti & Maxx x Soundland x Moonessa – Slo-Mo

DJ Project, cea mai difuzată trupă la radio și în 2021, lansează super piesa Slo-Mo! O colaborare de excepție cu Soundland x Moonessa!

DSC01080

YUKA, la Matinal Lejer de Vară cu Ralu și Călin: Îmi doresc să fiu un artist complet

YUKA a venit pentru prima oară la noi în studio, în Matinal Lejer de Vară cu Ralu și Călin. 

emiliantheo

Emilian și Theo Rose lansează HIT-ul verii, “De 3 zile nu am somn”

Colaborarea dintre cei 2 artiști a apărut natural, amândoi iubind distracția și voia bună. Refrenul piesei a fost filmat și uploadat de către Emilian pe TikTok, sunetul înregistrând peste 25.000 de video-uri create.

DSC01049

Antonia a "cântat" alături de "Duamna Google", în Matinal Lejer de Vară cu Ralu și Călin

Antonia ne-a făcut o vizită în studio, la Matinal Lejer de Vară cu Ralu și Călin, să ne mai povestească cum își petrece vara, dar și ce o așteaptă din toamnă.

global

Colaborare surprinzătoare: Carla's Dreams, INNA, Irina Rimes și The Motans lansează „AICI"

Carla's Dreams, INNA, Irina Rimes și The Motans, patru dintre cei mai apreciați si îndrăgiți artiști romani lansează single-ul „AICI", o colaborare care-i va surprinde plăcut pe fanii acestora. Piesa, care are un mesaj pe cât de sensibil, pe atât de profund, vorbește despre importanța familiei și a momentelor petrecute alături de cei dragi.

Vizual Digi Communications_v3 landscape

Grupul DIGI COMMUNICATIONS N.V. anunță rezultatele financiare pentru al doilea trimestru al anului, încheiat la 30 iunie 2021

Serviciile de telefonie mobilă au crescut cu 27% până la 2,7 milioane, serviciile de internet fix cu 140% până la 327.000.

liza

Din toamnă, Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu se aud la PROFM: „E timpul pentru noi provocări”

Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu vor da cu ”love” la PROFM, începând cu luna septembrie. În aceeași formulă în care și-au obișnuit fanii și pe același tronson pe care l-au cucerit cu match-ul perfect din ultimii doi ani de colaborare, 19:00 - 22:00, Liza și Fere s-au pregătit cu o mulțime de surprize, muzică și energie buuună!