Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER MISHA MILLER - BRATELE TALE (NEW PW)

Mario Fresh, la Matinal Lejer de Vară: Toți spun că vocea mea e 1 la 1 cu a lui Smiley. Era fain facă semănam cu Carla's Dreams

DSC01118

Azi a fost bine de tot în Matinal Lejer de Vară, pentru că a venit Mario Fresh să ne cânte noua lui piesă - "Bine de tot". 

Ne-a povestit cum și-a petrecut vara și ne-a dezvăluit și din culisele noului proiect din care face parte - "Splash"! 

"Sar de la 10 metri înălțime de la 12 ani, de când mergeam la ștrand în Iași, cu tata. Știu cam orice sport să-l practic, prind foarte repede. Știu multe sporturi. Cel mai greu pe care l-am practicat până acum este wakeboard-ul."

"Era să leșin eu de data asta. Trebuia s-o conving pe o prietenă să sară. Eu mă duc, mă uit o secundă și sar. Și eram cu ea și ea a stat 10 minute, de frică. Eram fix pe marginea trambulinei și mă uitam doar în jos. La un moment dat am avut un blackout și m-am lăsat pe spate. Și am stat în fund câteva secunde." 

Mario Fresh ne-a spus că urmează o super colaborare în toamnă, care va rupe topurile. Noi abia așteptăm să aflăm despre ce feat e vorba, dar până atunci să fim bine de tot, zicem noi. 

Vezi mai multe în live-ul de pe Facebook. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Top citite
01 Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”
02 Smiley
Smiley, victima unei escrocherii. Artistul trage un semnal de alarmă: „Se cer bani sau alte lucruri nebune”
03 smiley
Smiley, despre momentul când a fost oprit de polițiști. Artistul a rămas fără permisul de conducere: „Nu eram într-o localitate”
04 gina pistol, smiley, josephine
"Noi suntem familia care dansează oriunde, chiar dacă toată lumea stă jos". Smiley, Gina Pistol și fiica lor, vacanță de vis în Grecia
05 Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol, vacanță în Grecia cu micuța Josephine. Imagini adorabile cu fiica celor doi la mare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Theo Rose și Smiley/ Foto: Instagram
Cum au ajutat-o Smiley și Gina Pistol pe Theo Rose după ce a născut: „Au fost foarte buni cu mine. M-au sfătuit”

Theo Rose și Smiley au devenit buni prieteni atunci când au împărțit scaunul la „Vocea României”, iar în momentul când artista a devenit mamă, celebrul cântăreț și Gina Pistol au fost acolo pentru ea și i-au oferit sfaturi prețioase cu privire la noua sa viață. 

alexia eram si mario fresh (2)
Alexia Eram și Mario Fresh și-au spus totul la detectorul de minciuni: „Te-ai gândit vreodată să mă ceri în căsătorie?”

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de șapte ani, fiind unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Relația lor a început de la o vârstă foarte fragedă, însă au reușit să treacă cu bine peste toate momentele dificile și au demonstrat că iubirea dintre ei este mult mai puternică. 

alexia eram si mario fresh (2)
Mario Fresh și Alexia Eram au sărbătorit șapte ani de relație. Se iubesc din adolescență, dar nu se grăbesc să se căsătorească

Mario Fresh și Alexia Eram, doi dintre cei mai în vogă tineri din peisajul monden autohton, au sărbătorit șapte ani de relație. Deși au 24, respectiv 23 de ani, aceștia au ales să-și fie aproape încă din adolescență.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei
Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
DIGI SPORT Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
DIGI FM Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său
Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său